Azra_Mom Nermin_nur1 bende de Çin takvimi kız diyordu ama erkek hissediyordum rüyamda bile gördüm ama kızmış Çin takvimi bende doğru denk geldi 😂💖
Nermin_nur1 Azra_Mom Doğrudur canım . Aslında şu tablo tarzı olan Çin takvimlerinde benim de kız gözüküyor ama son adet ile falan girince erkek çıkıyor anlamadım valla 😂 hayırlısı olsun artık
Liyalina Mihriban_krdg rica etsem kuzenimede bakrman okuma yazmasi olmadigi icin uygulamyi kullanmyr Son adet trhi 25 Ağustos Yaş 20
BabyUygurMother-s @ Mihriban_krdg Merhaba 12 Eylül son adet tarihim yaşım 26 hesaplar mısınız lütfen 🥲
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Mihriban_krdg merhaba rica etsem bana da başarmışsın yaş 24 son adet tarihi 19 Kasım lütfen
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Mihriban_krdg teşekkür ederim canım doğruluk payı ne kadar bide nerden bakıyorsunuz ☺
AskinOz Mihriban_krdg 9+6 son adet tarihim 28 ekim. 21 yaşındayım. Benimkini de hesaplayabilir misiniz lütfen
Mihriban_krdg BIR_SIYAH__HIAYESI63 %80 90 diyorlar Allah bilir tabi matematiksel bir hesaplama yöntemi kendincebirii
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Mihriban_krdg anladım canim peki sana zahmet bunuda hesaplayabilir misin rabbim gönlünce versin herseyi yaş 22 son adet tarihi 31 Aralık
kendincebirii Mihriban_krdg çok teşekkür ederim bende erkek hissediyorum bakalım cinsiyeti ne zaman belli olacak 🥰