BIR_SIYAH__HIAYESI63 Yesim hadi gözün aydın canım hayırlı olsun bende bugun kalp atışını duymaya gidecem.bu arada diğer cocugunla hamilelik belirtileri aynı mı farklı mı bumu zor geçiyor diğeri mı geçti
Yesim BIR_SIYAH__HIAYESI63 bu zor geçiyor oğlum da 3.aydan sonra kusmaya baslamıştım, bunda hemen basladı niyeyse
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Yesim anladım canim cinsiyet farklı olabilir belkide ben prilam hap yazdıracam bulantı için o çok iyi geliyor bak sende kotuysen yazdır doktora
Dilarabozdemir Zeyna27 Ben yarın gideceğim tam 11 haftalık oluyur bide 3 hafta sonra 14. Haftada muhtemelen o zaman gösterir haberleşiriz olur
BIR_SIYAH__HIAYESI63 ipekveannesi 6+6 haftalık canım benimle Aynı olan biri gelmisti o duydu kalp atışını
ipekveannesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 belki geç döllenmedir bende adete 8 haftalık diye gittim beta 45 bin çıktı ama bebek yok dendi sonradan öğrendim ki geç döllenmeymiş
ipekveannesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 evet oda öyle olmuştu doktorum geç yumurtluyosun adet döngün uzun dedi
esma-abdurrahman Mihriban_krdg 25 yaşındayım 18 kasım son adet tarihim banada bakarmısın rica etsem 🙏