Nermin_nur1 Kızlar şu yüzden soruyorum bir kaç kere Bebeğin duruşundan vs cinsiyet Tahmini yapan görmüştüm merak ettim yapabilen varsa açığım 😓
blueberyy00 Nermin_nur1 çok anlamam ama duruşu benim kızımın duruşu gibi 10 haftalıkken halı içimden kız geçti o yüzden
Zeyna27 Nermin_nur1 benim de son adet 22 ekim 11 hafta olucam 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım söylerse öğrenmek istemiyorum diyeceğim kağıda yazsın versin
Damla22 Nermin_nur1 bebeklerimize aynı rabbim hayırlısıyla saglıklı şekilde hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Nermin_nur1 Mihriban_krdg Çin takvimini diyorsanız evet orada erkek çıkıyor ama ben kız hissediyorum ya 🙈 ama tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun bana yeter
GulnazYuldasova Mihriban_krdg bende rica etsem hesaplayabilir misiniz lütfen yaş 24 29 temmuz son adet
moom222 Mihriban_krdg benmde hesaaplarmisiniz yaşım 29son adet tarihim 13 kasim 8 haftamiza girdik suan
Mihriban_krdg Nermin_nur1 Çin takvimi degil hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sadece tahmin zaten cogunlukla tutuyormuş orasıda ayrı
Azra_Mom Nermin_nur1 bende de Çin takvimi kız diyordu ama erkek hissediyordum rüyamda bile gördüm ama kızmış Çin takvimi bende doğru denk geldi 😂💖
Dilarabozdemir Zeyna27 Benimde son adet tarihim 22 Ekim cuma kontrolüm var aynı şeyi düşünüyorum eğer görürse kağıda yaz diyeceğim 🙈💖