Renginveannesi_ Kızlar ben bugün ağda yaptıracaktim kol bacak ama teyzem bana gitme dedi çünkü deri hasaslasiyormus dedi.. siz yaptınız mı💘🙏
Imasleeper Renginveannesi_ kolda bacakta sanmıyorum deri o kadar hassaslaşmaz ama özel bölgeden bende korkuyorum ki hamileliğime kadar epilatörle bile alırdım yani öyle korkusuzdum zaten birazda doğurduktan sonra epilasyona gitmek için jilete devam ediyorum 😅😅
Gizem250819 Renginveannesi_ valla hanımlar özel bölge dahil ağdaya gidiyorum hep şuan 8. Aya girdim geçen aya kadar hassaslaşma vardı ama geçen ay mahvoldum desem yeri.. acıdan öldüm oluşan tahrişler yaralar kızarıklıklar.. bide işin kötüsü siyah ben gibi kan oturmalar oluştu doktoruma gösterdim ağdada çekmeden dolayı damar rahatsızlığı oluşmuş.. böyle acı yaşamamıştım gerçekten yani hamileyken hassaslaşma konusu bence doğru 😕
Acemianne__ Renginveannesi_ hayatımda ilk defa bacaklarıma ağda için kuaföre gittim aman Allahım yok böyle bi rahatlık resmen kendim aldığımda beceremiyomuşum hiç tüy bişey kalmadı 35 haftalığım. Özel bölgede cok acıdığı ve çekiştirme oldugu için bazen tavsiye edilmiyor ama diğer yerlere bence yaptırabilirsin ☺️
Burcin1210 Renginveannesi_ normalde çok hassas bir cilde sahip değilseniz kol ve bacakta sıkıntı olmaz kol altı hassiyeti biraz olabilir ama gebelikte kişiden kişiye değişiyor tabi ama genelde genital bölge hassiyeti çok fazla oluyor morarma olabilir deri soyulması olabilir ağdadan sonra direk pişik kremi özellikle sudocrem mükemmel bepanten silverdin sürebilirsiniz
Renginveannesi_ Imasleeper Merhaba bende epilasyona gidiyordum 8 seansım kalmis daha 14 Ağustos ta evlendim sonrasında korona oldum tam 2 ay geçmedi sonra hamile kaldım yarım kaldı herşey bende insllah devam edecem hamileliktn sonr a😍
Renginveannesi_ Meriiih inşallah olmazda 💘 ben üniversite zamanı sivilce ilacı kullanmıştım 3.ayda bıraktım derim resmen dökülüyordu o ara agda yapmıştım Allah’ım hep yanmistim o zmndan beridir derim hep hassas ama hamilelikte çok hassasmis diyince sorayım dedim🙏
Renginveannesi_ Acemianne__ evet epilasyon ve kuaför agdasi büyük rahatlık ben hiç beceremiyorum elime yüzüme bulastiriyorum evde yapınca bı iki defa sadece yaptım 😂😂 şimdi kuaförden geldim şükür bı şey olmadı 🥳🥳
Gizem250819 Acemianne__ teşekkür ederim bende ilk defa duydum 6 7 yerde birden görünce çok korktuk eşimle herşey geldi aklıma ne oldu böyle diye doktor ağdadan olduğunu doğumdan sonra cildiyede tedavi edilmezse dahada çok artacağını söyledi ya belkide hassasiyet kişiden kişiye değişiyodur 🤷🏽♀️
Acemianne__ Gizem250819 sanırım size çıkmış piyango talihsizlik olmuş üzüldüm gerçekten Yani normal zamanda bile tüylerle uğraşmak zor keşke hamileyken uzamasalar
Renginveannesi_ Burcin1210 evet şimdi onları surecegim teşekkür ederim,geldim agdadan sıkıntı olmadı şükür 💘
Miranmiray Renginveannesi_ yok kız aha şimdi yaptım da grlfim 37+4 hemde hamileliğin başından beri yapıyorum ilk vasta kendim yaptım 6.yadan sonra goremedigim için kuaförde yaptım bence çok güzel rahatlık bir ay kafan rahat
Renginveannesi_ Miranmiray ayy evett maşallah 🥳💃💃 bende şimdi geldim bı sıkıntı yok 💘 ama araba kullandım trafik vardı şimdi evde istifra ediyorum böyle bi etkisi oldu 😂😂😂
Meriiih Renginveannesi_ roucotan mı ne yazılışı tam bilmiyorum ama 😁 ondan mı kullandın canım evet eğer o ise OMÜ kullanırken ağda yapılmıyor ev arkadaşım kullanıyordu benim de ondan biliyorum