Adile20 Kizlarr lutfen yardim edin biz 27+6 haftalik olduk ve kesik peyniri gibi sarı sarı akintilarım var bu bebeğe zarar verirmi cok korkuyorum sizde oldumu nasıl gecirdinis lutfen cevaplarınizı bekliyorum ??
Sssna Adile20 sağlık ocağına gidip tahlil yaptırsana canım. Hem kesik kesik hem çok akıntı idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Tedavi edilmezse erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bendede var antibiyotik verdi doktorum geçmedi şuan tekrar antibiyotik içiyorum
Kubra06-90 Adile20 bu sölediğiniz mantar vajinal enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu sık idrar yapma idrar yaparken yanma agrılı idrar yapma durumudur lütfen karıştırmayın
ikizlerin_annesi__ Sssna hangi antibiyotik kullanıyorsun canım ? Birde tuvalet sonrası temizlik nasıl yapıyorsun yıkıyormusun su ile
Sssna ikizlerin_annesi__ aksef 500 kullandım geçmedi 1 paket daha aksef içtim ekstra piyeloseptyl 50 kullanıyorum. Günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum bol su tüketiyorum nemli bırakmamaya çalışıyorum ama geçmiyor canım. Şimdi beyaz dut yemeye başladım günde yarım avuç kadar cuma detaylı tahlil yapılacak
Adile20 @Sssna 3 gun sonra kontrolüm var doktora soylicem de ben cok korkuyorum bebeğimi bir şey olmasin diye 😔teşekur ederim canmm cevabin icin