esmakocdag 5+4 haftalık hamileyim, inanılmaz derece de kuyruk sokumumdan tüm bedenime yayılan asla uyutmayan bir ağrı var, yaşayan var mı bu durumu, gece 4 den beri bir gram uyuyamadım, ağrı kesilmiyor ne yaptıysam
2melekannesii___ esmakocdag Benim de var canim belimden basliyo kalca ve bacak agrim var. 6 haftalikken basladi agri 17 haftalik olduk hala ayni. Ama benim riskli gebelik kanamam fln oluyo. Seni korkutmk gibi olmasin canim yanlıs anlama dr bana böyle geçecek hamileligin dedi 😕
NBA esmakocdag ilk gebeliğimde de vardı ikinci de de 29 haftalığım doğuma kadar da gider çok iş yapınca oturup kalkınca ve yürüyünce bile agrı yapıyor çok ağır işler yapmayın özellikle ev süpürünce silince kötü oluyor dikkat edin 🥺bi çaresi yok o şeyin sadece eski eli gelen kadınlar var kuyruğu yerine getiriyorlar onu da bulmak zor zaten gebelikte olmuyor doğumdan sonra
Nurakin077 esmakocdag canım benimde oluyor ama benim 19. Haftamda başladı birde çalışıyorum ben ondandır diye düşündüm
esmakocdag 2melekannesii___ benim de riskli kanamam var ama henüz kalp atışı duymadık diye ilaca başlanmadı umarım sürekli devam etmez ben ölürüm bu ağrıyla
esmakocdag NBA kuyruk sokumu yerinden çıkmış mıdır diyorsunuz ondan mı olur bu ağrı valla dün gece başladı korkunc bir şekilde
Boniboncuk esmakocdag yok canım o kadar değil oluyor geçiyor sürekli olan bişey de değil doktorunla bir görüş
NBA esmakocdag çıkma gibi değilde kalçanın kaba etine doğru yamuluyor sağa veya sola eğilirken dokunun farkedersiniz kalçanın ya sağına ya soluna doğru gitmişse bir taraf boşluktur bazılarında da yukarı doğru çıkıyor oda bel ağrısı yapıyor