eminergunn Kızlar hiç mi sırt üstü yatmicaz nasıl olacak ben bazen en cok sırt üstü rahat ediyorum onda da içim içimi yiyor yan dönüyom
YAkyol eminergunn yatsanda bir sure sonra bebis tekmeliyo zaten rahat edemedigin icin ben bazen unutup yatiyorum nefes alis verisim bile degisiyo yatilmiyo ilerleyen haftalarda 😊
AnneyimHamileyim eminergunn Ben ilk 3 ay sırt üstü yattım sonra korktum yok ölü doğum falan çok oluyor diye bir yerde okudum ama çok istiyorum sırt üstü yatmayı sağa sola yatmaktan bıktım rahat edemiyorum doğum dan sonra artık inşallah
BurcuGnl Hamileliğin 6. Ayından sonda pek tavsiye etmiyor çoğu doktor canım zaten karnın büyüdüğü için sende yatamıyorsun
eminergunn BurcuGnl YAkyol 29haftalık yani çok uzun yatılmıyor evet ama mesela ayaklarımı dikmek istediğimde bazen TV karşısın sırt üstü daha fazla rahat ediyorum normalde asla uyumam sırt üstü:(
YAkyol eminergunn cok fazla o sekilde kamadiginiz surece bi sikinti olmaz bence yani bana olmadi cok sukur
Sehererkull Bende sirt ustu sag sol hep yatiyorum ama sirt ustu cok yatmamaya calisiyorum hem kan akisindan hemde cok sirt ustu yatinca rahim bagirsaklara baski yapiyormus oda kabiz basur gibi problemlere neden oluyomus o yuzden dikkat et bence
Samiye Merak etme ilerleyen zamanlarda yatamayacaksin uyuyamayacaksin simdi nasil uyuyosan oyle kal bence 🤣
eminergunn Samiye aslında uyumak değil de mesela çok bunalıyorum sıcaktan sürekli sags sola dönmekten yorulup sırt üstü yatıyorum birazda 😊