hunilimom Normalde haftayaydi randevum ama çok agrilarim olunca bu hafta gittim sat a göre 7+2 ama usg de 6+2 çıktı bebek iyi dedi 2 hafta sonra gidicem insallah sizler nasılsınız @Seydaisik @Edanur_Dilek
lunam hunilimom hayırlı olsun gözünüz aydın 🥰 bende de durum aynıydı, geç döllenme demişti doktor ama sonradan haftasını yakaladı.
Edanur_Dilek hunilimom canimmmm öncelikle nasılsın ☺️ Bende bugün gittim geçen gittigimde ultrasyonda geri çıktı .Ama bugün gittiğimde tam çıktı 7+4 haftalık yani gayet iyiyiz sorun yok sende durumlar nasıl ☺️
hunilimom Zeynepp97 ilk öğrendiğim de sat la aynıydı bir hafta sonra hala aynı duruyor 😂 bebek görünmus ama büyümemiş
hunilimom Edanur_Dilek benim aslında haftayaydi randevum ama cumartesi den beri çok şiddetli kasik agrim vardı geçmedi öyle erken gittim çok. Net duymadık derinden bi ses geldi ama doktor geç döllenme diyemem 1 hafta icin dedi 2 hafta sonraya geri çağırdı 🌸
Seydaisik hunilimom İyiyim canım 😊 benimde uygulamaya göre 7+5 ama 6 haftalık olduğunu söyledi doktorum. Pek takılmadım açıkçası 🥰
hunilimom Seydaisik ben de çok takılmadım yaa 1 hafta ileri geri olması kap atışını duydum yetti bana
hunilimom Seydaisik pazartesi gitmiştim kontrole suan normal ilk verilen kan tahlilinde idrar da protein kaçağı vardı o biraz korkuttu ama sonra ki tahlil temiz çıktı sukur sen nasılsın
Seydaisik hunilimom Çok şükür canım iyiym bende bakalım ayın sonunda 2li taramaya çağırdı doktor onu bekliyorum :)
hunilimom Seydaisik beni 20 gün sonra çağırdı doktor kardiyoloji ye felan gönderdi 😂 onların hepsini halletmem gerekiyor