sosyalfobikk Bende cok kararsız kaldim. Eşim valize ne gerek var dedi bir sirt çantası bir bebek çantası bir poşet yaptim ama hala kararsızım valize mi cevirsem sıkış tıkıs oldu biraz
inva sosyalfobikk yorumlardan anladığım kadarıyla parça parça uğraşmaktan sa bir valizde daha toplu olur gibi ☺️ Nasıl rahat edecekseniz öyle yapın bence eşler bunun normal oldugunu bilmiyor garipsiyor🌸
Xxz inva evet canım akşam doğum oldu sabah çıktım hastaneden sadece 1 kere değiştirdim üstünü o da sırf değiştirmiş olmak için yani. Az kaldım ama yine normal doğum yapmak istediğim için yine aynı şekilde götürcem sanırım.
Alcerem inva bende bi sorun var galiba kendime bi valiz, bebişe bi valiz, bebek çantası bi de terlikler için küçük çanta yaptım, bakım cantasına sadece bezler, pamuklar, benim pedlerim filan sığdı anca. Coştum galiba
inva Alcerem valizler küçük boysa bir büyük boy valizde birleştirebilirsiniz☺️ Hastane çantası listenizi bir gözden geçirin isterseniz belki geniş genişte koymuş olabilirsiniz ben 11 parça yenidoğan setini battaniyesi hariç 1 tane kloroplast fermuarlı büyük boy poşete içindeki havasını aldırarak kapattım küçük paket oldu paketlemede etkili olabilir 🌸
Ziba Kizlar ya bende hep valiz gördüm heryerde araştırıyorum ama kaynanam gerek yok valize diyo ne aliyorsan birer tane al diyor hastahane eve yakin bisey lazim olursa hemen gider aliriz diyor. Annemde kaynanani dinle o senin iyiliğin icin soyluyor bunlari diyor anlamadım bunlar sebekemi olduu acabaa ben cok ozeniyorum herseyim dort dörtlük olsun istiyorum 😁😀
inva Ziba Ne kadar bir yakınlıkta hastane benim yakın olsa bende yedek diye koyduklarımı yine paketler evde bırakırdım almaya gidecek olan kişi için kolay bulsun diye. Her şeyden bir çeşit hastaneye götürürdüm sanırım☺️ Ama hevesiniz varsa o başka içinizde kalmasın🐣
Alcerem inva ya hastaneden liste geldi onlar ne yazdıysa onları koydum hatta daha azını. Kabin boy valizlerim ama teke düşmez imkansız. Artık yapcak bi şey yok arabanın arkası dolucak 😂 daha makyaj malzemelerim konmadı 😂 kuaför varmış hastanede ama saç düzleştirici de ekleyebilirim 😂
Ziba inva aa cok mantıklı akıl akıldan üstündür dedikleri bu iste. Benim hic aklima gelmemişti aslinda oyle yapmak daha iyi olur hem banada yük olmaz. Iyiki yazdin ve gercekten kafama uyduu oyle yapmak daha iyii💜
fenperest Elfs arabaya indirdik malesef cekemiycegim ama klasik kabin tibi sert kapakli bavul. En kucuklerinden.
Melikemell B1983 instagramda racuunkids diye sayfanın internet sitesinden aldım childhome mommy bag adı taba rengi olan msj atarsanız yardımcı olurlar
Erol inva doğum yapmış olarak söylüyorum ikisinide hazırladım valizi kendime cantayı oğluma bunda da aynısını yapıcam cool işime yaradı
inva Erol orta boy valizin tek tarafı bana yetti diğer tarafınada bebeğiminkileri koydum ☺️ fermuarlı örtü var bir tarafında onu çektim koyduğum düzende kalıyor bebeğiminkilerle karışmıyor🌸
inva Kilaflarinmucizesi anne çantası bebek bakım çantasından daha büyükse bu şekilde de yeterli olur gibi 😊
Erol inva ne kadar kalacağımız belli olmuyor bir gün diye gidiyoruz baya kaldıgımız oluyor yada cok koyuyoruz eşya bir gün kalıyoruz herşeye hazırlıklı olmak lazım
Kilaflarinmucizesi inva İkisinin de içi kocaman kızım mayıs ortası doğacak Allah nasip ederse o zaman zaten çok soğuk olmaz. Bebek eşyaları da küçücük. O yüzden rahat rahat sığacağını düşünüyorum