Gamze2710 Çok daraldilm sıkıldım saçlarımı kökten kesmek istiyorum hamilelikte saç kestirmek hakkında bilgisi olan yaza bilir mi acaba
Omerberat Gamze2710 Hurafe dışında hiç bir zaman zararı olmayan birşey,ama inanıyorsanız öyle şeylere başka tabi
Mltmsncn Gamze2710 batıl inanç orası belli ama benim bilinçaltıma annemler işlemişti. Geçen gün kızkardeşime uclarını baya kestirdim. Allah ın izniyle bişey olmaz 🙏 o mantıktan zor da olsa cıktım cok sükür
Gamze2710 Omerberat inanıp inanmak arasında kaldım valla ne yalan soylim belki bilen vardır diye şansımı deniyim dedim 🙂
Seymaben Gamze2710 hurafe sadece tabikide bisey olmaz kıl tüy gibi seylerle bebegin omru kisalicak olsaydi hic bir bebiş doğmazdi sonucta hepimiz kas biyik aliyoruz komple agdaya vs falan gidiyoruz 😊
Rabiamsf 1 ocakta kestim hemde az değil baya küt yaptım zaten uzun saç kullanamıyorum kafam kuş gibi oldu gerçekten 🙃
Gamzedngdn Gamze2710 Allahın verdiği canın ömrünü ve kaderini bir fani saçın belirlemeyeceğini düşünüyorum. İlk hamileleğimde de kestirdim şimdi yine kestircem
Yigiit_efeniin_annesiii Gamze2710 hamilelikte keserseniz bebeğin ömrü kisalirmis diye bı hurafe duymuştum ama inanmadım ilk gebeligimdede bundada kestim hatta daha dün kestim kısacık yaptım😁