dr_boyraci Free betahcg:36.5 Paspas-a :2,09 Ikili test :5962 Kombine risk : 1: 7656 Down sendromlu olabilir mi doktorum gen testine yönlendirdi acilll yardım eder misiniz!:(((((((
Elifhesi dr_boyraci orta risk demiştir bende de söyledi gen test i yaptırdım hiç bişey cıkmadı. Genelinde çıkmıyor dedi doktorum. Köyü bir sonuç değil stres yapma 😘
Gulak dr_boyraci canim cok dusuk risk benim degerlerim daha dusuk seninkinden bende beklemedeyim mesea kombine riskin 7656 kisiden bir kisi tek bebegi down sendromlu senim risk ortalaman cok dusuk bence detayliya gir orda tam net belli oluyor
Educator dr_boyraci sonucun güzel doktorlar ne diye korkutuyor anlamıyorum. 7 bin kadından 1 kadın down s doğum yapmıs. Benım testim 50/1 di. Bebegım doğdu saglıklı. Hic korkma ultrasonda saglıklıysa rahat ol
dr_boyraci Nebyaa doktor direk gen testine yonlendirince ve net bisey demeyince cok korktum içimi rahatlattıniz
dr_boyraci Gulak aynen beklemede kalayım bende biraz paniklemistim ama şimdi yorumları görünce rahatladim
dr_boyraci Educator gen testine yönlendirdi 3000 TL dediler özel diye anlamadim bende üzüldüm baya ama arastirinca icim rahatladı benmde