Melek__55 Vajinal pişik oldum galiba kızlar yanlar katlandığı için kızarmış ve çok yanıyor 😭 başına gelen varmı nasl geçer bebegi etkiler mi
Mrv1007 Melek__55 çok geçmiş olsun, sarı kantaron yağı bu tarz pişik yanık vs. Gibi şeylere çok iyi geliyor bebeklerde bile kullanılıyor zararsız bir şey, deneyebilirsiniz.
busrakoylu Melek__55 bebeği etkileyeceğini sanmıyorum canım bebe pudrası baya iyi geliyor banyodan sonra sür mümkünse gece yatmadan önce ve öyle de yat geçer Allahın izniyle🙏🏻
Esmanurs Melek__55 ben sudocrem ve bebe pudrası kullandım canım ama hamileyken sudocrem zararlı olur mu bilemedim
Melek__55 busrakoylu inşallah canm ilk başta azdı çoğaldı yanma başladı bu sefer 😭😭denicem pudrayı saol
Mrv1007 Melek__55 aktarlarda kesin vardır eczanede de olabilir pek emin değilim ama. Kontrole gidince doktora da danısırsınız belki direkt bu konuyla ilgili krem, ilaç falan vardır
elifinilki27 Melek__55 Pişik gibi olmadı da ilişkiden dolayı yanma açıma falan oluyordu travazol hep iyi geliyor istersen onu dene
Poyfudukk Ben cilt konusunda ilaç veya krem yerine yoğurt kullanıyorum doğal olduğu için bebişe de zararı olur mu sıkıntısından kurtarıyor insanı
Selenayylmz Hametan krem kullanabilirsin pişik için cok iyi geliyor ve nemlendirici olarakta kullanilir sadece pişik oldugunda degil her zaman kullanabilirsin ben ve annem onu kullaniyoruz