Mupi Tugbapak82- merhaba ben Bahçeçi sağlık grubunda tüp bebek tedavisi görecektim ama o ay kendiliğinden hamile kaldım https://instagram.com/doc.dr.mehmetresitasoglu?utm_medium=copy_link bu doktorla görüşme yapmıştım instgram dan takip edin isterseniz araştırın
Cidella Tugbapak82- ben medamerikan Hastanesi’nde Ali Rüştü Ergür’e oldum tedavimi ve şu an 36 haftalık gebeyim. İlk transferde tuttu çok şükür ve 6 tane dondurulmuş embriyomuz orda. Bahçeciyi de çok duydum orayı da araştırabilirsiniz. Bir de Aref diye bir doktordan söz ediyorlardı burda forumda onu da bir araştırın. İnşallah Rabbim size de nasip eder tez zamanda 🤲🏼💐
Deletedmom_33 Tugbapak82- Üsküdar Altunizade Bahçeci Ebru Öztürk öneririm ilk denemede pozitif idi. Maalesef embriyo sorunuyla kalp atışı durdu kürtaj oldum. İkinci transfer 2 buçuk ay sonra oldu şuan 32+4 üz
Endometriosiz Amerikandan tutun bahcecesine kadar hepsine gittim tüp bebek işlemi yapılıyor sonra sonuç negatif olunca çocuğun olmazı yapistiyorlar ben sadece bu zamana kadar prof.dr Ercan baştudan memnun kaldım doğru düzgün ilgilenen tek o oldu tavsiyemdir mutlaka görüşme yapın ben 34.haftamdayim çok şükür şuanda 🙏
Tugbapak82- Cidella amin Allah razı olsun Bilgileriniz için Rabbim saglıkla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip etsin 🤲
dlrogmn Kuzenim fertijin e gitmişti doktorları da iyi ön görüşmesi ücretsiz diye biliyorum. Araştırın bi isterseniz, instagram sayfaları da mevcut oradan da bakabilirsiniz. Burası özel klinik hastane değil yalnız.
susu8 Tugbapak82- ben 2 sene önce uzun araştırmalar sonucunda fertijin e gittim çok memnun kaldım ilk tedavimizde bi oğlum oldu çok şükür 🤲🏼 Çekilişle tekrar aynı klinikte bi tüp bebek hakkımız oldu dondurulmuş embriyolarımız da vardı zaten 30 aralıkta transferim yapıldı kan testi için tarihi bekliyorum şimdi🤗 Dr. Seval Taşdemir harika bi insan ❤️
susu8 Tugbapak82- amiin inşallah çok teşekkür ederim 🤗 Rabbim size de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda 🤲🏼