Var mı aranızda bu şekilde doğum yapan ? Süreç nasıl ilerliyor ?

Minoo01 geçmiş olsun 😒ben de aynıyım bebeği anneye veriyorlar mı yoksa sütü sağıp götürüyorlar mı merak ediyorum

aysenurtc sizede geçmiş olsun 🙌🏼 Kaçıncı günü karantinanızın ? Benim bebek zaten küveze girecekt kalp yetmezliği var, ama kendi hastanem doğumu kovıdli kabul etmiyor. Şehir hastanesine git karantinada bişey olursa dediler. Kafama takılıyor çünkü ameliyatta kalp doktorunun da olması gerekiyor 🤦🏽‍♀️

Minoo01 ben şehir hast takipliydim zaten pozitif gebeleri yalnız orası kabul ediyormuş

aysenurtc bende 2 defa gittim şehir hastanesine hatta 29 da randevum vardı yine ama maalesef virüs çıktık o gün gidemedim. 🤷🏻‍♀️🤦🏽‍♀️ Bizim 6 gün bu gün. 37+4 üm bende. Normalde 6 ocak doğum demişti özeldeki. Zaten sezaryen benim ama şuan oda iptal işte 🤷🏻‍♀️

aysenurtc sakin olun. Zaten bu şekilde doğum yaparsanız bile ona göre sizd hemşireler yardımcı olur diye düşünüyorum. 🙄 refekatçi olarak eşiniz de pozitifse belki yanınaza alabilirler 🤔 birinden öyle duymuştum. Benim 2 yaşında oğlum var birde 🙄 bırakacak kimsede yok. Annemlerde kovıd zaten. Bu şehirde başka akraba frlan da yok.

⏏️⏏️⏏️⏏️