Gozdemm Bayramda esim amasyaya gitmek istiyo butun ailesi gidiyo oda orda olmak istiyo 25 haftalik hamileyim ama ben gitmek istemiyorum sirf esim istiyo diye hevesinide kirmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim bana bi fikir verin bu arada istanbuldan amasyaya yolculuk zor olurmu bilmiyorum :(((
AycanFb Gozdemm Arabayla gidecekseniz ve araba dolu olursa zorluk çekebilirsin canım ayaklarının şişmesine neden olabilir çünkü.
AnneyimHamileyim Gozdemm Eğer durumun iyise git canım ben 32 haftalık hamileyim eşim için yurtdışından türkiye ye geldim izine bir aylığına ailesinin yanına 🤷🏼♀️
AycanFb Gozdemm Yolculuk tabi ki yoruyor ama en önemlisi doktorundan izin alıp yolculuk yapman o uygun görürse git bence. Benim eşim böyle bir durumda götürmezdi beni çok uzun yolculuk yapmamı istemiyor bi zaman sonra rahatsız oluyorum çünkü.
Gozdemm Cok sukur rahat bir hamilelik geciriyorum bi sikintim yok dis hassasiyetinin disnda esimde normalde istemezdi ama hepsinin izinleri ayni zamana denk gelmiyo nebilim cok kararsiz kaldim
AycanFb Gozdemm O diş olayını bende yaşadım tek sıkıntım hamilelikte oydu. Uzun yolculuk olduğu için dedim canım benim en uzun gittiğim yer istanbuldu orasıda 3, 3.5 saat bi zaman sonra insan rahatça uzanmak istiyor ayaklar dinlenmek istiyor.
Twity82 Kendi arabanızla gidince dura dura yavaş yavaş gidersiniz.sana da değişiklik olur.bi sıkıntın yoksa git bence