Nebyaa _ipekkkkk maşallah 😍😍 boyu nasıl ölçülüyor kafadan Polonya kadar bir ölçü benim doktorum ayaklarını da bir ölçü sizin de öyle mi oluyor
Nurgulvrl_ _ipekkkkk ay benim de yarın kontrolüm var bizde 35+3 haftalığız bakalım ne kadar oldu benim oğluş 🤗
_ipekkkkk Nebyaa aynen baştan ayaklara kadar ölçülür başka nasıl ölçülecek ki 🤷♀️🙄☺️ 3500 kiloyu geçer dedi bakalm büyük ihtimalle sezeryan gibi görünüyor dedi ama tam belli değil tabi tahmini
SLVR04 _ipekkkkk uyluk kemiğinin ölçüsü çarpı 7 şeklinde ölçüyor benim doktorum. Mantıken de bebek dümdüz uzanmadigi için baştan popoya düz bir ölçüm çıkmaz.
ipekveatlas _ipekkkkk biz daha kücüğüz😅 en son 21. haftamda gitmistim 458 gramdı. simdi 23 olduk bilmiyorum
_ipekkkkk ipekveatlas ay minnacık daha sağlıkla gelsin kuzucuk 🤲✨ 👣 Vallaha bende biran önce atlatsam şu doğum sürecini diyorum gözümde büyüyor 🥺🙄
_ipekkkkk SLVR04 öyle 7 ile ölçtü günde 49 cm çıkıyor ultrason kağıdı da yazıyor ölçtüm Ama 44.45 cm dedi öyle aklımda kalms
Nurgulvrl_ _ipekkkkk aynen ayen bi merak bi heyecan, Rabbım isteyen herkese yaşatsın bu heyecanları. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤗
_ipekkkkk Nurgulvrl_ amin cümlemizin inşaÂllah canım sağlıkla gelsin bütün kuzucuklar 🤲 Korku heyecan birarada hemencik geçiversin diyorum 🙄🙂