Elizbsra01_ Babydream Bence sen bekle tatlım 20.haftayıda 1 hafta falan geçsin bebegin hareketlerini tam net hissedersen o zaman git vurdur
BusrAras- Babydream ilk doz 20 2. Doz 24/25 de yapılıyor demişti hemsire ben işk hamileligimde o sekilde oldum gecen haftada 3. Dozu oldum
Poyrazin_annesi Babydream siz bı saglık ocagını arayıp sorun tetanoz aşısını hangı haftada yapıyosunuz dıye
pijamaboregi Babydream ilk 2 dozum gebelikten önce 3. De 20. Haftada Zaten 1. Dozu da olsam 20. Haftada olacaktı
Dunyammf Babydream 15 hafta erken değil mi ben 19 haftamda oldum 2 gün ağrıdı kolum geçti bende ateş felan olmadı
Dunyammf Babydream ayrıca eğer 10 yıl içinde tetenoz aşısı vurulduysaniz 2 Ci dozu yapmiyrlar arastrdm sağlık ocağımda aynısını dedi
ozlmozl teteBunoz için sağlık ocağı 20. haftada gelmemi istemişti yapıldı bir hafta falan kol ağrısı çektim, bir-bir buçuk ay sonra ikinci doz için cagrilmistim ama covid aşısı olmak istedim öncelik olarak üç hafta öncede covid aşısı oldum şuan 31 haftaligim bu sabah tetenoz ikinci dozu oldum ama covid aşısı yakın bir tarihte olduğum için doktora sorarak ikinci dozu yaptılar aralarda süre geçmesi gerekiyor sanırım bunuda dikkate almanızı tavsiye ederim.
Mesaa Benide sağlık ocağından aradılar 17.haftadasınız aşı gününüz geldi diye 17+2 de ilk dozumu oldum aşırı derecede kol ağrısı çektim ikinci doz içinde 23.haftama gün verdiler o zaman yaptırcam
Onner Babydream ben 2 doz tetenoz vuruldum 1 doz da covit aşısı vuruldum hic biri ateş falan yapmadı. Tetanoz sadece kolumu acıtti 2 3 gün o tarafa yatamadım
Gulum_servet9 Babydream Ben geç kalmıştım aile hakimim öyle demişti ama vaktin var daha demişti sanırım 17. Haftadan başlıyor. Aile hekiminize danışın bilgilendirir😊
kuzeymomsss Babydream 15 haftalık çok erken diye biliyorum. Bende sadece hafif bir kol ağrısı yaptı o kadar abartılacak kadar değil yani yarını evimi bile temizledim
Digitaldaily Ateş bende yapmadı. Ama kolum çok agrimişti dinlenmek gerek bol bol o kolun uzerine de yatmak dokunmamak gerek