Civcivinannesiii Hamilelikte dis tedavisi olanlar gittiginiz memnun kaldiginiz doktor hastane onerisi yaparmiisiniz. Özel vs. Fark etmez Iyi bi doktor olsun yeterki
Cansurts Civcivinannesiii Özel Eryaman Destestetik te Nevin Erene gidiyorum sürekli çok memnunum fiyatlarını açıkcası bilmiyorum toplu kanal tedavi diş ameliyatı falan yaptırdığım için arayıp sorabilirsin canım. https://www.eryamandentestetik.com/
UmutsuzPolyanna Civcivinannesiii Ne taraftasın bilmiyorum ama Çubukta Ahmet Yılmaz var özel klinik hem işinin ehli hemde fiyatta çok yardımcı oluyor
Civcivinannesiii Cansurts cok tesekkur ederim hemen ariyorum Hamileyken gittinizmi acaba k.dogum dr izin verdi ama yinede bi tedirginim 🙈
Cansurts Civcivinannesiii Rica ederim. Evet gittim kanal tedavi yaptırdım içli dışlı olduğumuz için doktor onayı falan istemedi ki doktoruma sorup gitmiştim. Ki ona göre aneztezi uyguluyor zaten. Ve çok anlayışlı gerçekten canım yandığında durup bekliyor motive ediyor. Fiyatları biraz yüksek olabilir fakat ☺️
Civcivinannesiii Cansurts ayy icimi rahatlattiniz gercekten aradim ilk muayeme ucretsiz ona gore tedavi belirliyceklerini soylediler. Zaten dolgulu diisim agriyo bakalim napacaklar.. tekrra cok tsk ederim 😊
[silindi] ümitköy de candent var ben iki sene önce gitmiştim ordaki kadın dişçi çok iyiydi eli çok hafifti tavsiye ederim