guzelbebegimmmmm Boncugummmm sanırım 32. Haftamda bırakıcam. Şuan 30um doktorum kullanmaya devam dedi
sehrengiz_8 Boncugummmm canım 16 haftalıkken bırakmıştım. Korkma erken değil olması gerektiği zamanda bıraktırıyor doktorumuz kan sulandırıcı iğneye hala devam ediyorum
G_M_Z Boncugummmm benim doktorum da corasprin i 32de bırakırsın iğneye devam edeceksin demişti 32de gittiğimde 34-36 ya kadar kullanmanda sorun yok devam et dedi🙄
Ezginur35 Merhaba Corasprini ve iğneyi hangi saatlerde kullanıyorsunuz ben corasprini sabah on gibi on bir gibi de iğneyi kullanıyorum ama bazen göbeğimden kanatıyorum zor duruyor saatlerini nasıl ayarladınız öğrenebilir miyim?
bir_pasa_annesi Boncugummmm cnm bnm benden 32 haftada bıraktım coraspini iğneyi de doğuma kadar yaptım
Zeynep2805 Ben de bunu çok merak ediyorum gebeliğimin başından beri iğne ve corasprin kullanıyorum 33. Haftamdayım bırak artık hapı iğnene devam et dedi çok erkenmiş gibi geliyor. Hapı bıraktığınızda bir sorun yaşadınız mı
Ege25 Zeynep2805 33te bıraktırdılar bana banada çok erken gibi geldi ama bıraktım her doktor farklı heralde 🙄