gizemkrgzl Benim saat 11 12 yi buluyor kahvaltıyı kalkıp yapmam burda bı postta 9.30 da yapılan kahvaltı bebeğe yariyomus gece aç kaliyolar gibi bişey okudum aklıma takıldı doğru mudur acaba siz kaçta yapiyorsunuz
Yagmur34 gizemkrgzl bence alakası yok bende 10:30 11:30 arası yapıyorum saglıklı beslendikten sonra her türlü yarıyo yediklerimiz
serpilctn gizemkrgzl saat 12 de bazen 1i bile buluyor😀ya ne saçma şu saatte olan bebeğe yarar falan saatide mi varmış 😂😂alarm mi kuralım saat 9.30 oldumu basla gibisinden sacmalik😀
Burcuburcum gizemkrgzl valla gece uykusu çok kaliteli olmadığından sabah geç kalkıyorum zaten. 10 ile 11.30arasi degisiyo. Kaldıramıyorum kafamı.
gizemkrgzl Yagmur34 dimi bende öyle post görünce acaba aç kaliyo mu falan demeye de başladım ama kalkamıyorum da erken 😄
gizemkrgzl Burcuburcum benimde öyle gece 3 de anca uyumuşum çok erken kalkmam baya imkansız oluyor bu şekilde demekki her hamile böyle 😚
Poyrazin_annesi Doğrumu bılmıyrm ama doktorum bana sabah 9 da kahvaltı yap aksamda 7 bucukta ye yemegını dedı
nurunhayali Gece sürekli uyanıyorum uykusuz kalıyorum eşim işe gittikten sonrada uyuyorum 11-12 gibi uyanıyorum anca kendime gelip yiyorum napim🥲 vücudunda uykuya ihtiyacı var👀
gizemkrgzl nurunhayali kesinlikle bende öyleyim bu gece bile 3 de anca uyudum o da deliksiz bı uyku değil yani öyle olunca da kalkilmiyor yalnız olmadığımı bilmek güzel 😄
Ezgiduru gizemkrgzl valla su an covid im ekstra bulantim var hala yapamadım kahvaltı. Midem düzelsin diye bekliyorum 😔 gec oluyor ama ne yapayım 😪
mucizegebelik6 gizemkrgzl bende senin gibiyim ama sabah süt ve muz yeyip yatıyorum sabah yarasın kilo aldrsin diye
gizemkrgzl mucizegebelik6 Havva-42 ne güzel düzenli ya bende hep öyle olmak istedim ama olamıyorum uykuya da düşkün olunca 😄😄
Havva-42 gizemkrgzl 6 veya 7 de bi kalkıp muz ekmek arası bişiler yerim uyku sersemi ile bebişim aç olunca çıldırıyor da 😂😂 sonra 9,10 gibi kahvaltı yaparım
Gmzeucr gizemkrgzl bende o saatlerde yapıyorum gece çok fazla kalkıyorum o yüzden sbah geç kalkıyorum hatta o saatlerde bile zorla uyanıyorum sanki sırf gece uyuyabilim die kalkıyorum Yani gece aç kaldığını düşünmüyorum ona bakılırsa hani belli saatten snra yemek yemeyin diyolar akşam vaktinde o yüzden aç kalma durumu olsa yenirdi die düşünüyorum
gizemkrgzl Gmzeucr evet o da çok mantıkli bende sizin gibiyim gece çok uyuyamıyorum alarmla 11 de zor kalkıyorum. Her kafadan ses çıkınca tabi insan da bı acaba oluyor o yüzden sormak istedim 😄
Havva-42 gizemkrgzl valla uykuya ne kadar düşkün olursam olayım o saatte bi kalkılcak biz 33 haftalık olunca vurmalar artık sert olduğu için kuzu kuzu kalkyorm😂😂
Sedarda Oğlumu okula göndermek için kalkıyorum sonrasında yatmıyorum dolayısıyla 9 gibi kahvaltı yapmis oluyorum.Ne zaman uyanırsınız o zaman yapın ben bunun sorun olduğunu düşünmüyorum doğrusu.Onemli olan uyandiktansonra saatlerce ac kalmamak
gizemkrgzl Sedarda tabikii hemen kahvaltımı yapıyorum ara öğün de yiyorum hamilelikte uyku sorunu olduğu için çoğu insan da kalkamiyor anladığım kadariyla 😊