sumeyyearas Eylemhasret pınar çakmak doktorum Memnunum . Sen sormadan çok Bi bilgi vermiyor ama sorunca cevaplıyor. Genel olarak iyi
Ilkanne53 sumeyyearas o zaman devletten bi farkı kalmıyor ki çok saçma. Uygulamaya göre son 10 günüm kaldı bakalım nasıl olucak hayırlısıyla doğuralım da kurtulalım bunların para tuzağından
Lapatya Beyzaaykanatt benim doktorum Ayşe solaroğlu gerçekten çok memnunum çok tatlı bir kadın onun hatırına gidiyorum desem yeridir :) ama hamileliğinizin daha başındaysanız özel sağlık sigortanız yok ise anne bebek özel sağlık yaptırmanızı tavsiye ederim 350 tl ayda bir de olsa yüksek bir meblağ doğum en son 6300 idi 7000 geçmiştir kesinlikle ona göre sigortanıza mutlaka bakın
Heyheyli Lapatya merhabalar bende Ayşe solaroğluna gidiyorum çok memnunum. Ama soramadım doğuma mesai dışında geldiğinde ek bir ücret ödüyor muyuz bilginiz var mı
Beyzaaykanatt Lapatya henüz 10. Haftadayım daha önce küçük bir kliniğe ve devlet hastanesine gittim artık iyi bir doktora gitmek istiyorum Ayşe hanımı düşünüyordum bende. Her sektörde olduğu gibi hastene sektöründe de fiyat artışları çok fazla. Özel sağlık sigortasını değerlendireceğim cok teşekkür ederim.
Ozlem2904 nisanhaziran 11 adet muayne, 2li ve 4lu tarama testleri, kan tahlileri, dr un istedigi kadar nst, seker yukleme testi sezeryan yada normal dogum sabit ucret eger epidural isteniyosa Mayis ayinda +500tl denmisti ama artmis olabilir simdi
Fatmnrzddd Senays bende medstara gidiyorum muayene 210tl doğum için 4500tl sezeryan dediler bugün fiyat aldım
Fatmnrzddd Haticekundas ben gebeliğimin başında gidiyordum berbat bir hastane tıklım tıklım devlet hastanesinde daha az sıra vardır bugün bir belge almak için mecburen gittik ve şok oldum hastaların hepsi ayakta saatlerce süren bekleme doktorların hasta sayısından kaynaklanan kısa süreli ilgilenmesi yeterli diyalog yok
Haticekundas Fatmnrzddd ben çok memnunum aslında sıra vs hiç beklemedim bugune kadar saatımde girdim çıktım murat bey harika bi doktor
Smyomer34 Buket_dadas doğa hastanesinden memnun musunuz acaba önceki doğumumda esencana gidiyordum doktordan da çok memnundum fiyatları aşırı yükseltmişlerdir
Buket_dadas Smyomer34 vallah cok memnunum doktorum cok güzel ilgileniyor hatice hanıma gidiyorum evet bende esenxandagectim oraya sevincteydim ama dediginiz gibi asurı pahalı oldu doga hastanesindede iyi doktorlarvar tavsiye ederim 🥰 🥰 🥰
Fatmnrzddd Nur3307 doğum 4500 tahliller dahil sadece kovid testi geçerli değil onu da 48 saat içerisinde sonucu çıkmış olmasi yeterli başka bir hastane de yaptırabilirsiniz dediler zaten %99 sezeryan o yüzden tarih verildiğinde devlette yaptiricam bana %10 indirimli
adsmom minikbebegim19 normal doğum allianz sigortaya özel fiyatı ile 10.900 Sezaryen doğum 13.790 TL olmuş. 🥲
mericeynnnn sumeyyearas sumeyyearas Ben sevil cankaya ya gidiyorum ona sordum senin dogum zamanin bi tatil planim yok burdayim gelirim dedi ama ek ucret istermi bilmiyorum umarim istemez
sumeyyearas mericeynnnn sizin doğum ne zaman peki . İsterse söyler misiniz . O da mı vermedi peki numarasını size