Derin34-23 minikbebegim19 Özel polikinlik muayene 300 TL hastane ve doktora ayrı para verilecek sormadım ama pahalı olduğunu biliyorum 😣
Lapatya Beyzaaykanatt benim doktorum Ayşe solaroğlu gerçekten çok memnunum çok tatlı bir kadın onun hatırına gidiyorum desem yeridir :) ama hamileliğinizin daha başındaysanız özel sağlık sigortanız yok ise anne bebek özel sağlık yaptırmanızı tavsiye ederim 350 tl ayda bir de olsa yüksek bir meblağ doğum en son 6300 idi 7000 geçmiştir kesinlikle ona göre sigortanıza mutlaka bakın
uraseliz Bide benim gibi ikiz gebelik varsa daha da yükseliyor böyle rezil bir ülkede yaşıyoruz. İkiz diye destek sağlanacagina üstüne herseyde fazla ödüyoruz hepsinin gözünü para doyursun bu kadar zam lanet olsun👊
Beymin kurabiyemmmm bilgiler için çok teşekkür ederim. Fatma Hanımı duymuştum bende. Ama bana ilgisiz geldi. Bir daha ki muayenemi Derya Hanım ya da Asiye Hanımda alacağım 😇
seymatpl Istanbul Bahçelievler Nisa Hastanesi Normal doğum 3500 Sezeryan 5500 Epidural 1200 Mesai dışı doktor çağırma 750 Muayene ücreti 200den 260a çıkmış. Nst de 52 tl olmuş. Güncel fiyatlar bunlar
Merilva Cancan_1834 onu not almadım 😔ama hatırladığım kadarı ile 1.500 TL fark oluyor du normal doğum ile
Bebek-C kadifemsii ben Züleyha hocaya gittim ilk görümcem onda doğum yapmıştı o tavsiye etti. Sonra ona randevu bulamadım ya izinde oldu ya kongrede. Son kontrole ben de Fatma hocaya gittim. Doğuma yetişmek için acelesi vardı o yüzden çok ilgilenemedi. Normalde nasıldır? Siz memnunsunuz sanırım ikinci kez yine ona gittiğinize göre. :)
sumeyyearas Ilkanne53 Evet biraz pahalı ama yapacak bir şey yok Ben ilk gidişimde 2750 idi normal doğum 150 muayene idi Şimdi fiyatlar artmış ama son zamanlarim tas çatlasa önümde 1 veya 2 hafta bile yok o yüzden değiştiremem şimdiden sonra 😬
Ilkanne53 sumeyyearas bende 38+3 günlüğüm mecbur gidicez dediğin gibi bu saatten sonra değiştiremeyiz hakkımızda hayırlısı bakalım çarşamba günü kontrolüm var doğumumuz nasıl olucak bu arada benim doktorumda pınar hanım ☺️
kadifemsii Bebek-C ben çok memnunum Fatma hanımdan . Etrafımdaki doğum yapmış yapmamış herkes ona gidiyor bende tavsiye üzerine gitmiştim . Bence birdaha randevu alın eminim sizde memnun kalırsınız