Hermoniegranger Zeytinburnu ermeni hastanesi 195 tl muayne 7000 normal doğum 10000 isteğe bağlıydı. 290 tl muayne 8500-9000 normal doğum 13000 isteğe bağlı sezeryan, 11000 zorunlu sezeryan olmuş. Mecbur devlete gidicem artık
Ftmnr19 minikbebegim19 canım bende çorum özele gidiyorum demet demiraya oda ordan ayrılıyor sen hangi doktora gidiyosun memnunmusun
Miniklimonum minikbebegim19 Adana Güzelyalı hastanesi askeri personel %20 indirimi ile muaneye ücreti 200 TL Normalde Özel kliniğe gidiyorum 2 kontrol tek doktorum yoktu kendisinin yönlendirdiği doktora ve hastaneye gittim klinikte 200 TL ve hastaneye bin basar canım doktorum Güzelyalı hastanesinde en son 4 bin TL Medline hastanesinde 7 bin TL Ortadoğu hastanesinde 4 bin TL idi Eminim şuan en kötü 450/500 fark gelmiştir hepsine :)
Bilincsizbiranne Cotanakk bize 22 sine sezeryan için randevu verdiler . Tarihi söyleyip bilgi aldigimizda 4750 TL fiyat verdiler değişmeyecek dediler
Cotanakk Bilincsizbiranne benim doğumum da sizinkinden bir buçuk iki hafta sonra olur muhtemelen umarım değişmez ne diyim değişecek demişlerdi değişene kadar aynı fiyat sanırım
Bilincsizbiranne Cotanakk benim doğum erkene alındı 16 sında olucak pazartesi yatış işleminden sonra değişirse size bildiririm .
Cotanakk Bilincsizbiranne tamam eğer bana haber verirseniz sevinirim umarım eski fiyattan yaparlar sizin doğumunuzu. Bir de sezaryen normal aynı fiyat herhalde değil mi?