saresk Medicalpark bahçelievlerdeki, spinal sezeryan doğum fiyatlarını veya varsa doğum paketlernin fiyatlarını bileniniz var mı, hanımlar?
Busrabaksii Merve_elmaci 31 Aralık cuma günü aldık fiyatı. Yeniyuzyil da epidural içinde olması lazım doktor çağırma ücretsiz kendi doktoruma istediğim zaman istediğim saatte ulaşabiliyoruz ve doğumda gece olursa ek ücret talep etmiyor
Merve_elmaci Busrabaksii bende o hastanede dilşad hanıma takipliyim yeni yıldan önce bir kağıt verdiler bize normal-sezaryen 5000di. Epidural ekstra, gece doktoru çağırma ekstra 1000 lira demişlerdi. Herkese farklı farklı mı konuşuyorlar anlamadım ki? 🤨
Mihrimah25 Unsalailesi değişti bile canım pazartesi doğumum var bize 4200 dediler ilk başta sezeryan için biz 3500 anlaştık bugün de eşim son kez konulmuş sezeryan 5200 oldu demiş ordaki kız benim eski doktorum bende bir süre Sibel hanıma gittim daha sonra tea hanımı duydum daha çok içime sindi
alonee İstanbul Yenibosna Safa Hastanesi 200 TL olmuş muayene ücreti Uğur Hanıma gidiyorum çokkk tatlı dilli ilgili bi doktor öneririm
Funday35 minikbebegim19 İzmir Ata sağlık Hastanesi 165 di muayene ücreti 215 olmuş Doğum 5200 dü 6750 olmuş
Lapatya Heyheyli tekrar merhaba Doğum ücretleri henüz netleşmemiş ama doğuma gelen dr lar ayrı bir ücret almıyorlarmış böyle söylediler :) doğumda 7 bin 10 bin arası olabilir miş