Azra_Mom Senaaksac ben ilk tahlillerimi hep acile verdim ama şöyle ağrım vardı kasık ağrım hamilelik testim evde pozitif çıkmıştı bişey mi var diye gittiğinde zaten ağrı olunca bakmaları gerekiyor herşeye kan alıyorlar ultrasonla bakıyorlar ağrım var derseniz bakarlar 2 saatte çıkıyor kan gebelik olup olmadığını söylüyorlar
Fatma_4224 Senaaksac kadın doğum acile gidiyorsun canım beta vericem diyorsun bakarlar neden bakmasınlar gerekirse ilaç kullanıcam şüpheleniyorum ona göre kullanıcam felan dersin bakmak zorundalar zaten
Senaaksac Fatma_4224 tam sınırdasın dedi 3 gün arayla kan testi ver bakalım çıkacak mı düşecek mi dedi bende korktum açıkçası baya düşük geldi bana
Azra_Mom Senaaksac bunun sebebi erken vermiş olmanız onlarında böyle böyle yükseliyor geç verince fazla değer çıkıyor tabiki bende erken farkedip erkenden kanı vermiştim 2 günde 2 katına çıkacak önemli olan bu öğrendiğin rakamın yüksekliği değil yani
Tugbasndr Hayırlı uğurlu olsun bence hamilesin 🥰 Evde test yaptığım zaman senin ki gibi çıkmıştı çok silikti ilk kan testim 63,5 çıktı 2 günde bir sırasıyla kan testi verdim şu an 1116 🥰🥰
unkowngirl Senaaksac Evet, “kasıklarımda ağrı var hamile olduğumdan şüpheleniyorum” deyin kan ve idrar tahlili yapıyorlar. Sonuçlar 2 saat sonra çıkıyor haberiniz olsun.
_tulayb26 Senaaksac evet canım gebelik şüphem var karnım ağrıyor de hatta ben evde test yaptım bekleyemeyip acile gittim kesin olsun diye 😂
_tulayb26 Senaaksac olsun canım Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde en kısa vakitte nasip etsin inşallah