Fatmahmet63 Kaynanamın adını eşim ısrarla istediği için bana da ikinci isimi koymamı istedi bende bulamadım
1996fatma Fatmahmet63 Fatmahmet63 merhaba sağlıkla doğsun prensesin canım bendede aynı durum ama eşin istiyorsa koy bence bende hatice ismini vereceğim kızıma kayınvalidemin adı eşim istedi yok demedim dememde ikinci ek isim olarakta bilge düşünüyoruz fikir olarak🌹 Bilge Sare İkra Naz İnci
asellmom İçine sinmiyorsa koymanı tavsiye etmem benim eşimde anneannesinin ismimi istiyordu ismi gülsüm. Baya zor oldu ama koydurtmadım Asel Zümra olucak İnşaAllah ismi 🌸
Fatmahmet63 1996fatma aynen birbirimizi kırmaya değmez isim konusu için oda babası sonuçta ona da tercih hakkı verdim oda bana senin istediğin de olsun dedi o şekil anlaştık ikra da güzelmiş uyumlu duruyo 😍
Fatmahmet63 ipekveannesi Ela da olabilir ilk isim uzun sonuçta bende kısa isim arıyorum tercihlerimin arasında yazıyorum karar vericem 😍😍😍🙏🏻
Fatmahmet63 Oztrkkubra Kübra güzel ama böyle fazla duyulmamış isim istiyorum Hatice zaten duyulmuş baya 😀
mrs_elisah Hatice Kübra çok güzel. Siz ismi kaynananızın olduğu için koyduğunuzu düşünmeyin. Peygamber efendimizin sevgili eşi müminlerin anası Hatice annemizin ismi olduğu için koyuyorum diye düşünün. Bu ismin yanına en güzel ek Kübra olacaktır bence 😍😍🥰❤️