deletedmom87894 Kızlar ben öyle çok hissetmiyorum ya yani ara ara pıt pıt oluyor gün içerisinde 1veya 2 kere hissediyorum sizlerde durum nasıl
seyma18_ deletedmom87894 benimde 22+5 fazla hissetmiyorum açıkçası sadece yattığımda biraz hissediyorum bende anlamadım inşallah bi sıkıntı çıkmaz endişelenmeye başladım
alparslanin_annesi deletedmom87894 20 haftayim heleki yattığım zamanlar hiç durmuyor surekli tekme 😂 şükür hissediyorum ama her bünye aynı değil takmamalısın kafaya sakın ol canim kendini belli eder
Melisss_c deletedmom87894 çok komik olcak ama ben hissediyoe gibiyim de değilim gibi de bazen diyorum fazla gazım mı var acaba o mu sonra böyle güp güp gibi bişeylee oluyor ilk gebeliğim bide inan hiç anlamıyorum etrafımda soruyolar anlamıyorum diyorum dalga geçiyorşar benimle ama napıyım 🙈
kuzeymomsss deletedmom87894 canım herkesin bir olmuyor birde sanırım zayıf olanlar daha net hissediyormuş. Yarın 21 haftalık olacağım 1 haftadır öyle bir tekmeleniyorum ki hele geceleri. Tabiki her zaman hissedemiyorum ilk gebeliğim olduğu için
ayseky ilk gebelikse en net 24ten sonra olacagı söyleniyor ara ara şunu yapabilirsin tatlı bişeyler yiyip sol tarafına yatarsan biraz daha hareketleniyorlar
deletedmom87894 ayseky evet canım ilk gebeliğim ☺️Detaylı ultrasonda yerinde durmuyor çok hareketli zor ölçüm yapıyorum demişti doktor bende hareketsiz sanıyordum hissetmeyince
deletedmom87894 seyma18_ öyle vallahi insan bi telaşlanıyor ama iç karnımız geniş demekki bide doktor suyun çok iyi onunda etkisi olabilir demişti