mucizeolsunn dezgi ya çok sabırsızlanıyorum eşim işte şuan gelsin hemen gideceğiz o yine yanılıyoruz yoktur diye düşündüğü için pek inanamıyor 😀 ama gelince gideceğim hemen ana sağlık evimize yakın olsa giderdim kendim ama malesef uzak oturuyoruz
mucizeolsunn Semiha_t Google ye hızlı resim yükle yazıp tıkladım o galeriye yönlendiriyor resmi seçiyoruz altta kopyalama var kopyalayıp yapıştırabilirsiniz yada siteyi atayım ben size
Sade_01 @mucizeolsunn Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.Çok iyi bilirim çok isteyipte hamile kalmayınca o yaşanan psikolojiyi.
mucizeolsunn Sade_01 evet Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın İnşallah biz daha az bekledik çok şükür inşallah diğer bekleyenler de alır güzel haberleri en kısa zamanda 🌺
Slakoyncu68 Bende böyle olmuştum kuzum başta böyle silikti bence gebelik var hakkında hayırlısı olsun 😍
Kilaflarinmucizesi mucizeolsunn Evet var benim de böyleydi hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Bizde 21 haftalık olduk bugün. Ah zaman geçse de koklasak kucağımıza alsak