busraa061 marsel_ve_annesi medical park Karadenize gidiyorum ben canım 39 haftalık hamileyim özel sigortam var diye sormadım ama en son 4500 diye duymuştum normal sezeryan epidural dahil şuan epidural 750 olmuş onu biliyorum doğum da 5500-6000 bin arasıdır.
marsel_ve_annesi busraa061 🤦🏽♀️Bu gidişle devletde doğurucam galiba bende kontrolleri oraya gidiyorum dr nebahat nuhoğluna Sizin doktorunuz kim?
marsel_ve_annesi busraa061 siz yolun sonuna gelmişsiniz bile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Bizde 21+3olduk
Han-Alya busraa061 sağlıkla gelsin inşallah çok az kalmış, vaktiniz olursa doğumdan sonra bilgi verme şansınız olursa çok sevinirim bende nebahat hanım düşünüyorum da
busraa061 marsel_ve_annesi amin inşallah sizde sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah çok güzel zamanlar tadını çıkarın son günler hiç geçmiyo artık🥰
busraa061 Han-Alya 3 gün önce normal doğum yaptım çok güzel geçti doktorumdan çok memnundum zaten ebeler de çok iyi hepsine rahatlıkla güvenebilirsiniz ben epidural aldım 3cm açıklıkla gittim 5 saatin sonunda doğum gerçekleşti süreci çok güzel yönettiler kendinize güvenin gerisi geliyo 😊
Han-Alya busraa061 Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim sevindim sizin adınıza, inşallah bize de nasip olur. Gece olursa gelmiyor diyorlar biraz o konuda tedirginim, nebahat hoca nasıl peki memnun kaldınız mı, birde fiyat ne kadar olmuş
busraa061 Han-Alya teşekkür ederim sağolun ben sormuştum gecede olsa geliyorum dedi ben memnundum takibi olsun doğum süreci çok güzel yönetti beni çok motive etti hastanenin ebeleri de çok çok iyi çok ilgililer benim özel sağlık sigortam vardı sadece epidurala para ödedik biz ama 7000 bin diye duymuştum