deletedmom255 transfer işlemi zor muydu
Tüp bebek dondurulmuş embriyo transferi olanlar
ceymus7 yok hayır işlem 5 dakika sürüyo Anlamıyorsun bile
Ben ☺️ 18+4 ikizlerime hamileyim iki tane de dondurulmuş bekliyor VE 4 yaşında bir kızım da var 🙃
Balbocegim3561 embriyoyu izledinizmi sizde rahme giderken doktor bana göstermişti 🙈☺️
ceymus7 hayır canım zor değildi için rahat olsun 😇
Bende varım 😀
ceymus7 ben 🙈 35 haftalik olduk hic bi zorluğu yok acısı yok 5dk lik bisey zaten 🙂
Babydr evet canım. İzLedim dikkat et ağır kaldırma benim 21 haftalık su an da
21 haftalık ikizlerime hamileyim. Dondurulmuş embriyo ile tutundular bana çok şükür 🙏 Transfer işlemi kısa sürdü . Herhangi bir acı vs hissetmiyorsun. Sadece su içip mesaneni doldurma kısmı zor oluyor biraz . İdrarını tutabilmen önemli. Hayırlısı olsun sizinse inşallah güzel sonuç alırsınız 🙏
Ayselsilahimigetir peki transferden kaç gün sonra belirtileriniz hafif hafif başladı
ceymus7 benim bi belirtim olmadı
12 gün sonra test yaptık belli oldu dikkat ettim ama mide bulantım bile olmadı çok rahat bi gebelik geçiriyorum şükür
12 gün sonra test yaptık belli oldu dikkat ettim ama mide bulantım bile olmadı çok rahat bi gebelik geçiriyorum şükür
ceymus7 valla yalan soyleyemicem hic bi belirti olmadi sadece olumlu düşündüm tutundugunu karnimda olduğunu düşünerek hareket ettim o kadr
Balbocegim3561 benimde 28 oldu canım çok şükür 🤲 nerede oldun tüp bebeği
Babydr medical park ta canım izmir