Ben ☺️ 18+4 ikizlerime hamileyim iki tane de dondurulmuş bekliyor VE 4 yaşında bir kızım da var 🙃
21 haftalık ikizlerime hamileyim. Dondurulmuş embriyo ile tutundular bana çok şükür 🙏 Transfer işlemi kısa sürdü . Herhangi bir acı vs hissetmiyorsun. Sadece su içip mesaneni doldurma kısmı zor oluyor biraz . İdrarını tutabilmen önemli. Hayırlısı olsun sizinse inşallah güzel sonuç alırsınız 🙏
ceymus7 tup bebekteki en kolay islem transfer sanirim allahım inşallah güzel haberler almayı nasip eder benim tutmadı 😓 ama mücizem bi anda kendiliginde geldi süpriz yaptı bana 🙏🏻Darısı tüm bu hayali kuran anne babalara inşallah....
ceymus7 benim bi belirtim olmadı
12 gün sonra test yaptık belli oldu dikkat ettim ama mide bulantım bile olmadı çok rahat bi gebelik geçiriyorum şükür
ceymus7 belirti oldu mu hatırlamıyorum ama önemli olan kendine iyi bakman bence iyi beslenmen
ceymus7 valla yalan soyleyemicem hic bi belirti olmadi sadece olumlu düşündüm tutundugunu karnimda olduğunu düşünerek hareket ettim o kadr
ceymus7 Ben 🤚🏽 dondurulmuş embriyo ile transferim oldu çok şükür tuttu 11 haftalık ikizlere hamileyim. Darısı isteyen herkese inşallah 🤲🏽🤲🏽