Dün sabah akıntım arttı anneme söyledim sadece akıntin artmış dedi suyun değil dedi bu durmaması lazım dedi eğer bir bu kadar daha akıntin olursa yine acile gideriz dedi suyunu gösteririz dedi. İç çamaşırımi değiştirdim. Yine akıntım arttı ben eşime de söyledim eşim gidelim dedi zarar gelmez dedi hazırlandık. Gitmeden bir WC girem dedim girip çıkarken birden su çeşme gibi akmaya başladı . Bu sefer durmuyordu Allah’tan ann ped koy demişti yolda ne olur ne olmaz diye. Sonra eşim panik oldu tabi beni gülme tuttu. Anneme söyledim hemen acilden giris yaptık. Acilmam 2 haftadır 2 cmdi. 3e çıkmıştı. Suyum geldiği için de yatış yapıldı. Saat 2 gibi. Sonra nts,kalp atışı devamlı bakılmaya başlandı 2 saate bir. Serum bağladılar suni sancı mi verildi bilmiyorum ama daha sonra sancım git gide artmaya başladı yavaştan. Devamlı hareket ettim tabi sancı geldikçe. Durunca da dinleniyordum.Aksam 9 oldu sancılarım 5 dk bir düştü. Artık dayanilmayacak gibiydi hemen açıklığıma bakıldı.7.5-8 e çıkmış dendi çocuk inmiş dendi hemen lavma yapıldı doğuma alındı ama korkutmak gibi olmasın da nefesim artık yetmiyordu. Allah razı olsun doktorlardan çok yardımcı oldular. Birkaç ıkınma ile çıktı. Fazla dikişim yok. Mutlaka normal dogurun derim. Sadece o an çekip kurtuluyorsunuz ama Sezeryan olanlar da geldi gariplerim acı içinde kivraniyorlar devamlı. Allah herkese yardım etsin zor ama çok güzel bir duygu. Korkmayın asla ben doğum yaklaştıkça çok korkuyordum ama doğuma girerken hiç korkum olmadı korksan ne olacak ki her türlü ikincan yani😁 bebeğim yanimda akşam çıkacağız hastaneden çok şükür🤗