123pln Kızlar merhaba 6 haftalik hamileyim cuma günü peçeteye cok az kan geldi ara ara devam etti ama çok hafif bugün bi tık daha fazla geldi doktoruma ulaşamıyorum izinliymis başına böyle bisey gelen varmi yardımcı olabilirim lütfen
ruhanadagdelen 123pln acile git. Bebeğin rahim duvarlarına tutunma evresi şuan onun içinde olabilir. Allah korusun başka bişey içinde o yüzden acile gidip kesinleştirmen gerekiyor.
Bngayl 123pln Bir an evvel doktora görünün ben de o haftalarda lekelenme yaşadım. Doktorum progestan ilaç verdi o ilaçla leke kesilmişti. Ertelemeyin, ihmal etmeyin çok geçmiş olsun 🙏
ruhanadagdelen Hem bu aralar ilişkiyede girmemenizi tavsiye ederim. Ayaklarını kaldır biraz uzan ama doktora kesinlikle gitmelisin
123pln Öncelikle çok teskkr ederim ilişki uzun bi zamandan beri yok zaten 3 günden beri ise gitmiyorum bugün başladım izin alabilirsem inslah giderim
123pln Kızlar smdi doktordan çıktımkesenin etrafında kanama varmış iğne yapmak smdi bide Protestan vardı alttan kalp atışını duyamadık normalmi kork korkuyorum
Bngayl 123pln 6 hafta kalp atımını duymak için erken bir hafta, bir ya da iki hafta sonra duyarsınız inşallah stres yapmamaya çalışın 🙏