babymoomss Bayanlar adetim gecikmişti 5. Gün test yaptım negatif bugün 8. Gün yine yaptım sabah negatif herhalde başka bir sebepten gecikti hastalığım fikri olan varmı?
Armess_loya babymoomss stres kist hormonal değişim mevsimsel geçişler gecikme yapar sen gene testleri tekrarla geç döllenme olabilir
Pemberuya babymoomss enfeksiyon varsa ben Kasım ayında 3 gün serum yedim tam 7 gün gecikti:/ inşallah tez zamanda hayırlı çocuklar nasip eder Rabbim 🤲
babymoomss dilaraulusoy kan tahlili yapmadım akşam yapacağım ona göre artık kadın doğuma giderim onda da çıkmazsa 🥺
dilaraulusoy babymoomss en mantıklısı ama gündüz gitmeniz daha mantıklı gidebilirseniz. 2-3 saat arası çıkıyor yarına kalır akşam verirseniz. Doktorlar o idrar testlerini hiç önermiyor.
badeninannesiii babymoomss çocuk düşündüğünüzde bazen vücut kendini hazırlıyormuş , bu gecikmeler ondan oluyormus.
Ebrbre Canım testler bazen yanıltıyor bazen negatifi pozitif gösterdiği bile oluyor kesin sonucu zaten beta değeri verir herşey gönlünce olsun inşallah 🌸