limonlukekim0 oyun halisi 60tl. bilmiyorum alsammi. müslin battaniye düsünüyorum. bide agiz bezi 4 tanesi 18tl miydi pahali gibi biraz sanki. 9 gibi bimin önünde olacagim yoksa herşey bitiyor burda😅
Deletedmom623737 limonlukekim0 Onlar daha önce de gelmişti ben almıştım bir şeyler şimdi fiyatların üstüne koyup yine getirmişler 🤣 Evet Agız mendili bana da pahalı geldi bu Müslin ne kadara geliyor onun fiyatını görmedim Müslin bi tsne aldım geçen geldiğinde çok gerekli bir şey mi acaba yine alsam mi bilmiyorum
PrensesAnnesi4 limonlukekim0 37 olucam butun hazirliklari tamam ama bir tane daha muslin alayim dedim cok kullanisli oluyor bide biberon fircasi alicam baskada bakarim oyle guzel birsey varsa alirim
Kelebekbusra papatyasever34 Ben katlanabilir kuvetı 155₺ aldım hepsı burada da kasım ındıırmlerınde 3 lü hemde kasımda o zaman bımde yoktu suan ne kadar pahalandırmıslar hele e bebekte 500 olmus
limonlukekim0 Deletedmom623737 22 tl galiba boyutuna bi bakicam bende cok kucukse işe yaramaz. yazin daha kullanişli oluyor incecik ortmek için
Luzia Katlanır küvet kovası maşrapasını falan almayı düşünüyorum ama daha önce 30 Temmuz gelmiş üşenmeyip hesapladım aradaki fark 70 lira 🤪 ağlanacak halimize gülüyoruz 😃
Elifveoglu limonlukekim0 oyun halısı uygun baya alabilirsiniz benim ilkinden kalma var 100 küsüre almıştım 3 yıl önce