ikizlerin_annesi__ Kızlar 24. haftama gireceğim böyle Ara ara sanki adet olacağım da birazdan gibi karnımda ağrılarım oluyor sizdede böyle oluyor mu hangi durumlarda oluyor normal mi bu durum
MerveeD ikizlerin_annesi__ 20+4 haftalıgız Bendede oluyor genelde idrarıma sıkıstıgım zamanlarda yada yprukdugum zamanlarda kasıklarımda adet sancısı gbı agrım oluyor ama gecıyor hemen
Zeynep0806 ikizlerin_annesi__ evet normalmiş o agrıların girmesi rahim kendini doğuma hazırlıyormuş 27. Haftadayım bende de ara ara oluyor uzun sürmediği sürece ara ara gelirse agrı sorun yokmuş
ikramomm ikizlerin_annesi__ benim adet dönemim yaklaştığında oluyor arada bir çokta üstüne düşüp stres yapma ☺️
Sengul82 MerveeD bende de oluyor daha 12 haftalik ama adet olacakmışım gibi oluyor.idrara sıkışınca bir daha idrarım çıkmıyor ağıllık oluyorum sonda ile anca çıkıyor
ikizlerin_annesi__ MerveeD Ay evet evet benim de öyle büyük ihtimalle geceleri üşeniyorum indirimi kalkmaya idrara sıkıştığım zamanlarda oluyor
Kgksdkgk65 Sengul82 Bende 12. Haftadayım alt karnım ağrıyor ara ara, iki gün önce baya uzun ağrıdı resmen tansiyonum düştü. Ellerim titredi. Korktum bende. İki gündür ağrı yok ağrısında var olduğunu bileyim diyorum şimdi de 🤦♀️🥺
MerveeD Kgksdkgk65 ilk aylarda adet sancıları gbı sancılar cok normal ben 14 15 Haftama kadar o sancıları cektım sonra birden gectı belirti kalmadı bebegıme bsey mı oldu ki artık hc belirtm yok dıyordum ama maşallah 20+4 olduk ıyıyiz belirti iz yok ama hareketlerimiz var artık
ikizlerin_annesi__ Zeynep0806 Aynen öyle gece oluyor o ikinci defadır yaşıyorum çok uzun sürmüyor ama ağrı girince de iyi giriyor hani hamile olmayacağını bilsem birazdan erken gelecek sanıyorum öyle ki adet ağrısı gibi
Merve_03 ikramomm normalde ay sonuna doğru 24 ünde falan adet oluyorum ama hala ağrıması normal mi acaba bugünde ağrı var çünkü sizinki kaç gün sürüyo
Merve_03 Aynı sorun bende de var bir kaç gün önce başladı 28. Haftaya girecem sanki adet olacam gibi aynı ağrı var karnımda normal mi bilmiyorum bugün biraz daha çok acaba sizde de mi öyle oldu
ikramomm Merve_03 zamanı olmuyor yani bazen kısa sürüyor bazen aralıklı oluyor 3 günde oluyor 1 günde 😊
Merve_03 ikramomm anladım endişelenecek bişey yok o zaman galiba ben internetten de bakmıştım doğuma hazırladığı için vücudu böyle ağrılar oluyormuş bu haftalarda diye okumuştum