Gks 27 haftalığım hep sancılarım vardı yine hastaneye yatırdılar ama bu sefer geçmiyor. Nolur dua edin daha çok küçük bebek🙏🙏 zaten suyumda azdı. İnşallah bitmemiştir dr yarın bakacak.
Sema166 Gks Bende yatıyorum su azlığndan canım rabbim bize bağışlasın insallah yavrularımızı benim doğum olcak ama sanırım su bitmiş diyolar ciğer geliştirici vuruldu senin kaç suyun biliyomusun bu arada sancın nasıl nst de mi çıkıyor
Beyazgul Gks kıyamam canım benim Allah yanında olsun,,, yardımcın olsun ... umarım çok önemli birşey olmaz ...
Gks Sema166 karnım çok sertti bugün akşam dayanamadım geldim nst de düzenli sancım çıktı yatırdılar. Suyumu bilmiyorum dr yoktu akşam. Yarın bakacak. Ama en son geçen hafta sınırdaydı. Acaba suyum bitti ondan mı sancım oldu korkuyorum.
Sema166 Gizce Amin teşekkürler canım bakalım yarın ciğer geliştirici 2 doz vurulacak yarın ne diyecekler acaba çok merak ediyorum sabahı zor ediyorum 😑
Cismmpoyraz48 Gks ama korku stres kendin için bebek için iyi bsy değil bliorum üzülmemek elinde degil ama bol bol dua et allah yardmcin olucaktr cnm bebegin için kendin için güçlü olmak zorundasn
Sema166 Gks Bende cumartesi acile geldim ama gribim için polikinliğe git dediler gel bakalım nst ye de boşuna gelmmeiş olursun dedi ağrım yoktu sancılarım çıktı bebeğin kalbi çok hızlı çarpıyodu taşikardi dedi sonra hemen ultrasona aldı doktor suyum azdı dedim evet az dedi ama doppler çekil dedi acil doppler çekildim 5 cm su azalmıştır dediler yatırdılar şimdi 4 cm den az dediler bugün git gide bitiyo ciğer geliştirici vurdular bakalım suyu yarın nasıl çıkcak korkuyırum doğumdan allah yardımcımız olsun suyu az diye sancın çıkıyo olabilir yani suyu az olduğu için içerde strestede olabilir hakkımızda hayırlısı
Gks Sema166 sizin haftanız iyi en azından bnmki çok küçük. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bnmkinin kalp atışı normal çıktı.
Sema166 Gks Ciğer geliştirici vururlar cnım allahın izniyle bişey olmayacak duşlarımda sende varsın rabbim inşallah hayırlı zamanında sağlıcakla kavuşturaun sizi 🤲🏻💕