Askiletotomsu Acilde yazıldı Henüz bir doktorum yok 🤷 Progestan 200 mg yumuşak kapsülü fitil olarak kullananlar var Bende o sekilde kullansam doktor söylemeden olmaz mı ?
Mavistez Askiletotomsu ben fitil olarak kullanıyorum doktor bu şekilde kullanmami söyledi size hangi şekilde kullanacağınizi soylemedimi iki turlude kullanılır zaten
Sim25 Askiletotomsu idrar yolu enfeksiyonum vardı hamileliğim boyunca geçmedi ve progestan kullandım. Ben hep fitil olarak kullandım canım daha etkili olduğunu söylemişti doktorum
Azra_Mom Askiletotomsu bana doktorum ilk başta ağızdan alıcaksın dedi 16 haftadan sonra artık fitil olarak alabilirsin demişti sebebini hiç sormadım yine ağızdan almak istedim etkilerine alıştım çünkü. Burda fitil daha etkili diyor herkes ama benim doktorum ilk ağızdan önerdi dediğim gibi o yüzden birşey söyleyemiyorum kendinize hemen doktor edinmeniz iyi olur size uygun en doğru bilgiler için
Askiletotomsu Mavistez ısrarla iki kez sordum fitil olarakta kullanabilirmiyim diye Kafası dalgindi doğumdan çıkmıştı telasliydi Acildeydim zaten. Cevap alamadim
kucukmucize12 Mavistez merhaba bende başlayacağım fitil olarak kanamam vs hiç olmadı ama nedense çok korkuyorum progestan dan ilk defa kullanacağım kanama yapmıyor demi tam da bilmiyorum çalışıyorum bi de
Mavistez Askiletotomsu ne şikayetin var kaç haftaliksin. Fitil olarak almak yan etkileri azaltır daha çok etkili olur.
Askiletotomsu Mavistez 5 buçuk haftalikmis Kanamam oldu tuvalete kalktığımda sabaha karşı Acile gittim bunu yazdı Birde iğne İğne mi oldim
Mavistez Askiletotomsu anladım canm ağır kaldırma eşinden uzak dur kanaman bitene kadar. Fitil olarak almak en etkili yöntem kanaması olan arkadaşımda fitil şeklinde kullanmıştı
Elf55 Askiletotomsu ben de ilk önce fitil olarak kullanıyordum kanamam olunca doktor ağızdan almamı söyledi kanamayla ilgisi var mı bilmiyorum
Askiletotomsu ebru4567 ağızdan çok agirmis Bulantı halsizlik baş dönmesi baş ağrısı Ve ciğer yorgunluğu Beni bulantı korkuttu …
Askiletotomsu Mavistez ilişkiye bayagidir girmiyorum korkudan 20 gün oldu heralde Doktorda yasakladı evet 🤦🤦🤦
Mavistez Askiletotomsu geçmiş olsun cnm dinlen sürekli. Evet yumuşak olan hap gibi hem ağızdan hem fitil olarak kullanılıyor zaten
kucukmucize12 Merhaba bana da doktorum verdi fitil olarak yazdı ama aynı ilacı ben 18 haftalık gebeyim plesentam asagıdaydı yukarı çıkmış ama bir kutu önlem amaçlı bi kullanalım dedi bende başlayacağım fitil olarak