Esra-57 Peri07 kahverengi kanlı sümüksü gibi olur nişan eğer ki nişansa da hemen sancin gelmeyebilir ☺️
FatmaTemiz Peri07 nişandır muhtemelen bende de 4 gün önce oldu ama sancı falan yok hala bekliyoruz 🤷♀️
Bebiscann Peri07 kesinlikle nişan canım uzun süren kanama olmadığı sürece hastaneye gitme sancılarını suyunu bekle sağlıkla gelsin inşallah minik 🙏😍
Burcu_b Peri07 38+4 üm bende tık yok 🥺 muhtemelen nişandır sancılarını bekle öyle git hastaneye bence canım
Yagmurdgdgn13 Büyük ihtimalle nişandır. Nişan geldiği gibi sancı olmaz diyorlar belli iki saat sonra belki bi hafta sonra sancı vurur. Hakkında hayırlısı. Sağlıkla gelsin yavrun inşallah
Peri07 Esra-57 kuru koyu kıvamda kahverengi renginde herhangi bir ağrım sancım henüz gelmedi beklicem biraz daha
ArelinAnnesi01 Burcu_b 38+5 im bende de tık yok. Bugün accık karın ağrısı ile uyandım bi umut dedm gene yok 😕😕
papatya-123 ArelinAnnesi01 Ben 36+1 olmama rağmen biraz fazla karnım ağrısa kasılma sayarı açıyorum hemen 😂 bekliyorum belki gelir diye… sabırsız birisi.
Burcu_b ArelinAnnesi01 bende de kabızlık yada gaz sansıcı oluyo bol bol, doktor geçen hafta çatı muayenesi yaptı nişan gelir falan dedi gelmedi. Bu hafta da doğumu başlatacak şekilde uyarı muayenesi yapacak alttan 😏
ArelinAnnesi01 papatya-123 😂😂 umudumuz hiç bitmiyor ya. Gelmekte nazlaniyor benim oğlan bide biz korktuk gurbetten geldim memlekete hadi erken doğar die 😂 1.5 ay oldu tık yok