alparslanin_annesi RumeysaNur34 korkmaya başladım 30 lü haftalarda artık 😄 herkes uykusuz o haftalara gelince
RumeysaNur34 alparslanin_annesi iple çekiyordum herkes ne güzel anlatıyordu enerjik oluyorsun falan filan ama yok yani hiç dedikleri gibi değişmiş ağrılar uykusuzluk zaten bebişlerin doğmasına çok zaman kalmamış bari onlar doğmadan rahat rahat uyusaydık🤦♀️😅😅
didemabak alparslanin_annesi ay vallaha 33 haftalık olduk bende uyuyamıyorum şuan delirmek üzereyim 🤦🏻♀️gözlerim kapanmıyor
Dilara0606 alparslanin_annesi normaldir ya kötü düşünme bebimde bazen vurdugu yer cok acır sağlıkla kucagimiza alalim inşallah
Fundish busra5501 38. Haftam //// 35 ten 38 e kadar vahina bölgem aşırı ağrıdı sızladı.ayağa kalkınca kalbim orda arıyorsu sanki .bu hafta rahatladım ama gçrünce şok oldum inanılmaz şiş.demek ondan acıyormuş
Annekuzusu_0 Fundish ayy senin haftalarda daha zor ya allah yardımcın olsun 😩ben daha yolun yarısındayım
busra5501 Fundish ayağa kalkınca afedersin idrar sıkışıklığı gibi de his oluyor mu arabadan yada oturduğum yerden kalkamıyorum bir anda çok kötü oluyorum sanki altıma kaçırıcam töbe estağfurullah
Fundish busra5501 o da vardı 34-45.haftada azaldı .ama ben dışarı çıkarken depend giyiyorum iç çamaşırım üstüne ki defalarca giyebileyim .
Mucizem_211 alparslanin_annesi 27+5 haftalık olduk 2 haftadır uykusuz geceler var bende göz altlarım morardı yaa gece dönüyorum durmadan sıkıntıdan kaşınıyor tüm vucudum off bilmiyorum napalım Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin 😔🤗
Ebru1234- busra5501 Bende bir haftadır böyleyim haftaya kontrol var gidince doktoruma danisacagm yürümek işkence 😭