EbruuAk13 dilaraulusoy Bende 11. Haftada öğrendim kız bebişimin olacağını zayıf olduğum için doktorum çok net görebildiğini belirtmişti 😊👼
MaBelle Yagmur666 izmir genetik serenity de yaptırdık. Ben antalya da yaşıyorum, firmanın merkezi izmir. Bulunduğunuz şehire göre sizi yönlendiriyorlar. Eve gelip kanınızı alıyorlar. 3500 tl ödedik, dolar ile fiyatlar belirlendiği için artmış olabilir tabi.
gbyalcin Acemianne69 bizimki de %100 demedi o zaman büyük ihtimalle kız, diğer kontrolde kesin söylerim dedi 😊 kesin olarak da 16. haftada öğrendik
gbyalcin bsraaktan bilemiyorum ki bebişin pozisyonu, cihaz, doktor deneyimi her şey etkiliyor ama inşallah öğrenirsiniz 😊 Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻
Berka Bana 14. Hftada kız denildi 16 da erkek şuan 20 haftalıkken gittiğimde kız denilde bende anladım önümüzde ki hafta kontrole gidicem tekrar değişir mi bilmiyorum
ftmnr_drgt AdaMia 12+2 de çok hareketliydi doktor gördü ama emin olmadan söylemek istemedi 14+4 iki ultrason sonrası gördük kızımızı , en başından beri çok hareketli ultrasonda şimdi 32 haftalık olduk 😊
Ilk_anneligim AdaMia ilk başta kız gibi denildi 11. Haftada yüzde 70 erkek denildi. 14. Haftadayim artık 11 ocakta randevum var ama merak etmiyorum değişiyor sürekli. 6-7 aylık oldu mu kesinleşir.😁
Sazi9718 Srhkmc Ben 17+3 haftalık hamileyim 2li taramada kıza benziyo dendi kız hissediyorduk bizde 16. Hafta da tekrar gittiğimde sordum sırtı dönük olmasına rağmen yüzde doksan erkek dedi şok oldum haftaya tekrar bakarız dedi yarın tekrar gircem bakalım sonuç değişecek mı ikisinde de farklı doktor paktı ama özel hastanedeydi ikiside. Hayırlısı artık Rabbim sağlık lı hayırlı evlat versin inşallah
Srhkmc Sazi9718 Bana da hep bi kız bi erkek dediler sanırım detaylıya kadar emin olamıcam🤗 2 hafta sonra tekrar gidicem 21.hafta olcak detaylıya da girerim büyük ihtimal artık o zaman öğrenirim 🙈
dilaraulusoy Ozlem1307 gebeliğin 10. Haftasından sonra yapılıyor tarama testleri yerine geçer. Ben özel bir klinikte yaptırdım. Fransa’ya gitti kanlarım.
gbyalcin Ozlem1808 doktor baya baktı inceledi büyük ihtimalle kız bi dahaki kontrolde kesin söylerim dedi 😊 bi de bizim kız öyle bi yatıyo ki ağalar gibi 😅 sonraki kontrolde de zaten biz de gördük. Detaylıya gittiğimiz zaman makineyi açar açmaz kız dedi yani öyle bi yatış