Miniqimm160821 AdaMia 18 de öğrendim 22 de detaylı da netleşti kız dendi kız olarak devam şükürler olsun 🤲🏻🥰
_Berna_ AdaMia 13+5′im daha belli olmadı. 2 buçuk hafta sonra gidicem sizce bi tahmin de bulunurlar mı?🙄😊
bluees1207 _Berna_ eğer ki bacaklarını açar ve uygun pozisyonda olursa öğrenirsiniz heralde ben 10. Haftada öğrendim tabi değişiklik olur mu bilmiyorum . Hareketli olursa belki gösterir onun içinde eğer tahlil yapılmayacaksa ve şeker problemini yoksa doktora gitmeden önce çikolata yiyin o bebeği hareketlendiriyor 😊 o şekilde belki olur 😍
Mrv_77_77 Smyrclk 2 kızım 1 oğlum var sırt üstü yatıp elinizle yumurtalıklarınızın olduğu bölgeye dokununca ceviz büyüklüğünde hissedeceksiniz bu ya sağda yada solda oluyor
dilaraulusoy Amt54 o gün doktorum erkek bu yaa dedi zaten sonra da genetik test vermiştim doğru çıktı erkek
bluees1207 Grenpeopl ben cinsiyet öğrenirim diye gitmedim normalde bu haftalarda cinsiyet söylenmez fakat bizim ki çok hareketliydi ve direk bacaklarını açtı yani resmen cinsiyetimi görün dedi öyle olunca doktorda söylemeden edemedi.
kucukmucize12 AdaMia ben 15+3 de öğrendim 18 de de aynıydı doktorum hiç tahmin yapmadı bile direk 15+3 de söyledi bizim bebis de gösteriyor bacak arasını hep
gbyalcin AdaMia merhaba sevgili annemiz, silinmiş bir yorumunuz görünmemektedir. Eğer [silindi] olarak görüntülüyorsanız anlık yükleme hatasıdır, sayfayı yenilediğiniz taktirde düzelecektir. Keyifli Forumlar 😊