Ziba Ftm0901 vallahii erkek gibii cook derinden hissettim hattaa 💜💜 sağlıkla kucagina almak nasip olsun INŞALLAH ☺🙏🙏
dilaraulusoy Ozlem1307 onda aslında hastalıklara da bakkılyor şu tarama testlerini olmuycam mesela sadece ultrasonla doktorum ölçüm yapıyor o okadar.
Seymmakck Liyalina sanirsam erkek gibi benim oglumunda duruş sekli böyleydi Ama haber edin bana merak ettim bebisi
1631papatya- kendincebirii özelde öğrendim cinsiyeti de değişmedi ☺️ Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🙏🏻
gemra 11 haftalık kız denildi başka doktora gittik erkek dedi 13 haftalık kız dedi tekrar kafam çok karıştı
Srhkmc miray58 Videodan aldığım kısım var atmaya çalıştım ama beceremedim 🙈 çıkıntı gözüküyor ama emin değilim diyor çünkü bakmaya çalışırken kordon bacak arasında demişti 🥺 üf belirsizlik çok zor 😭
Srhkmc Sazi9718 Bana da hep bi kız bi erkek dediler sanırım detaylıya kadar emin olamıcam🤗 2 hafta sonra tekrar gidicem 21.hafta olcak detaylıya da girerim büyük ihtimal artık o zaman öğrenirim 🙈