Minoo01 Elisa01 Metro hastanesi erkan beye gidiyorum. muayene askeri personele 130 tl doğumada 3000 yada 2900 demişlerdi ama yılbaşından 1 hafta önce gittiğimde söylenen fiyat bu.
Yagmur2204 Elisa01 metro hastanesine gidiyorum Ferat Erol mükemmel bir doktor ilgisi alakası ve konuşmasıyla çok memnunum 150 TL ye gidiyorum annelik hakkından yararlanıyoruz 🥰 Allah hepimizin evlatlarını kucağımıza almayı nasip etsin
igvescarim Bende şurda bekleyeyim. İnşallah yazan olur. Ben Gökmen beye gidiyorum ama en son 2,3 hafta önce gitmiştim şuan ücret ne kadar bilmiyorum ama çok merak ediyorum
Elizbsra01_ Ersin sürmeliler Altınkoza’ya gidiyorum 150 muayene ücreti 3300 sezeryan ücreti sigortam var olmasa ne kadar olur bilemiyorum
Elisa01 Elizbsra01_ 3300 mü olmuş şaşırdım vallahi.Özel Adana hastanesi 3000 doğum muayene 150 Muzaffer Şengül
Tubamommy Elisa01 Elisa01 merhaba canm ikili test yaptırdın mı. Bende şehir dışından geldim eski doktorum olduğu için yine Muzaffer beyi seçtim muayeneden hariç ikili test fiyatı ne kadar olmuş bilgin var mı
igvescarim Elisa01 benim sigortam yoktu 200 e gidiyordum doğum da 3500 dedi diye hatırlıyorum ama 3 hafta önce şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 10 ocakta gidecem ama Gökmen bey yurt dışında
Zumraa Ben Derviş Uğur’a gidiyorum. Doğum ücretini henüz sormadım çünkü biraz yeniyiz biz 🙈 muayene ücreti yılbaşından önce 135 tl idi bugün gittim 165 tl olmuş.
K-Kazan igvescarim SGK var mı sizin ne zaman acaba yine mi zam geldi ben geçen hafta gittim 150 TL idi .
Minoo01 Elisa01 askeri personel kimliği ile yapıyorsunuz kayıt sırasında. Ben kendi askeri personel kimliğim ile bile yaptıra biliyorum. %10 indirim var. Ama her hastane ile anlaşması yok tsk nın. Gittiğiniz hastaneye sormalısınız.
Zumraa Kubos01 yaa öyle mii😇 ben çok memnunum çok pozitif ve ilgili bir doktor gerçekten. İnsanın aklında bir tane bile soru işareti bırakmıyor Allah razı olsun 🤲🏻