NazAkyol06 Kızlar rahmin hemen üstünde, karnımın altında yumruk kadar sertlik var. Dokununca baya hissediliyor. Nedeni ne olabilir? Sizde de var mı ? 15+3 haftalık hamileyim 😕 Korktum acıkcası.
TubaDMR4 NazAkyol06 bebek toplanmış olabilir canım tam bilgim yok ama bende de o haftalarda oluyordu çok şükür bişey olmadı
ikramomm NazAkyol06 bende 11+5’im 44 kiloyla hamile kaldım sırt üstü yatınca kasığımın ortası tepe oluyor dediğiniz gibi çok garip ellede hissediliyor bu hafta çok erken ama zayıf olduğumdan sanırım
Diloss_14 NazAkyol06 çok sertse bilemicem ama 17 haftaya doğru gidiyorum 14-15 haftadır bende de yumruk var portakal büyüklüğünde doktora söylediğimde hamilesin ondan olabilir mi demişti gülmüştük 😂😂
bebek- NazAkyol06 bendede aynısı oluyor canım bende 15 haftalıgım doktora sordun olabilir sorun yok dedi
595959 ikramomm 12 haftalık hamileyim 10. Haftadan beri ben de bu şekilde hissediyorum. Rahmimiz o bence :) Sabah açken daha çok belli oluyor, avuç içimi dolduruyor şu an hatta. 48 kilo 167 boyla hamile kaldım. 32 bedendim zaten. Zayıf olduğumuz için bence de bu kadar çabuk farketmemiz :)
ikramomm NazAkyol06 evet ben genelde böyle strslendiğimde ya da bazen durup dururken de oluyor çözemedim ama biraz değişik his 🥰
ikramomm 595959 aynen bencede bazen çok fazla da piştiği oluyor neden oluyor bilemedim ama zayıf olmanın avantajıysa çok güzel bir his erkenden hissetmek 🥰🥰