nazli312 An itibariyle 40 haftayı gördük. Bizim kızın hiç gelmeye niyeti yok gibi sanırım doğmayı unuttu 😄 Var mı 40ı geçenler 🤭
AlpAslanbabysmom nazli312 kız böyle değil doguramiyorum yazcan o zaman ertesi gün geliyor çok şahit oldum 😅😅
nazli312 Nrcn93 Yaa ben de yarın kontrole gidicem eğer suyu azalmışsa bir iki gün sonra suni sancıyla doğumu başlatabiliriz demişti
Nrcn93 nazli312 Bnada suni sancı verck korkyrmda ins boşa sanciyi cekipde sezeryn olmayz ne aclma ne sancı var bnde
Black-34 39+4 🤣hiç bir belirti yok tık yok 🤣ne zaman gelecek bilmiyorum daraldım artık doğsun istiyorum yalancı sancı giriyor heyecanlanıyorum bi bakıyorum geçiyor ahahaja
Yarennnnnnn Elifinannesi_ benimde öyle ağrılarım oluyor düzensiz saçma sapan bi ağrı birde çok baskı yapmaya başladı kemiklerimin acıdığını hissediyorum artık
Yildiz48 38+5 cuma günü nişanımda geldi ama hala tık yok bekliyoruz yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
AlpAslanbabysmom Yildiz48 forumun totemi var ya doguramiyorum diye post açan en geç 2 güne cikariveriyor cocugu 😂
nazli312 AlpAslanbabysmom vallahi tuttu gibi 😂 kontrole gittim 3 cm açıklık var dedi doktor. BU gece gelebilir yoksa sabah hastanedeyiz😁
Vbgk nazli312 40+1 olduk hala gelen giden yok 😥 ilk gebeliğim bir yanım doğsun artık diyor bir yanım korku heyecan 😥
Fundabshn nazli312 40+4 bugün suni sancı ile normal doğuma gireceğim inşallah dua edin kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻💐