minikbebegim19 Sürekli wc gitmekten hem sıkıldım hem klozet sıkıldı hemde ellerim artık acıyor her seferinde yıkamaktan 😂😂 mahvoldu beeehh
Cylnsms minikbebegim19 Ayy tam uykuya dalacakken sıkışıyorsun yaa 🥺 üstelik tutamıyorsun da . Zaten uyku uyumak çok zorlaştı 😢 Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin çok zorlanıyorum artık 😑
AlpAslanbabysmom minikbebegim19 selammm çiş var dediler geldim 🤣 sızdırma da yapıyor muyuz ufaktan sevgili 3. Trimester mağdurları 😂😂
minikbebegim19 Meleka0 kız gece uykum derin ama yine kaldırıyor beni nasıl bişeyse gece 6 7 kere kalkmazsam ıhıh olmaz 😂
minikbebegim19 Cylnsms benm yatarken midem çok yanıyor ve öksürtüyor o yüzden uyuyamıyorum wc zaten ayrı bir olay
Handan_65 minikbebegim19 Bnce tehlikeli olur bez baglamak ya suyu gelirse nasıl anlayacak idrar mı su mu diye
minikbebegim19 Handan_65 ilk mi seninde burda bir kaç kişi kesinlikle idrar gibi değil bayag su geldiği anlaşılıyormuş
cukulataannesi minikbebegim19 ben normalde de sıkışmaktan çok korkardım hamileliğin son dönemlerinde donu yukarı çekene kadar bi sıcaklık daha hissediyorum 😂 2 gram çişe koca hazne suyu çekmekten su faturasını patlatmasak bari😬😂
DilekCaner minikbebegim19 Gece normalde bir kere tuvalete kalkmayan ben tuvaleti yol eyledim. Nasıl bir baskı, bir de sanki denizleri gölleri işeyecekmiş gibi gidip bir damla yapıp çıkıyorum şaka gibi 😂 şuan yine geldi 🙈
PrensesAnnesi4 minikbebegim19 36 haftadayim gece salonda uyuyorum tualete yakin diye cunki bir ayagim tualette valla suyum gelsede anlamayacam heralde cunki 10 dk bir tualetteyim bıktım artık yeter