unkowngirl bende bugün 28+3’üm benim sırt agrılarım mide yanmalarım ve ayaklarım şişmeye başladı karnım gerilmeye başladı artık sürekli yağlıyorum o yüzden ve kasığımda hep bir baskı var idrar torbamda özellikle sanki sürekli idrarar sıkışıkmışım gibi hissediyorum kendimi lavaboya gidiyorum 1 2 damla yapıp çıkıyorum ama giderken afedersiniz altıma yapıcakmışım gibi gittiğim çok oluyor ve daha şimdiden böyle olması ilerleyen zamanlar için beni endişelendiriyor açıkcası 😣 mantar bende bi kaç hafta önce olmuştu doktorum 6 lı bir fitil vermişti ve travazol krem vermişti kaşıntı için travazol çok iyi geliyordu kaşıntılara anında kesiyordu ama fitili kullandıktan sonra akıntım deli gibi artmıştı pelte pelte sarı hatta yeşile yakın bir sarı akıntı geliyordu sürekli sonra doktoruma söyledim ve değiştirdi fitilimi daha yüksek mg’lı içinde 3 tane olan bir fitil verdi başta bu neden 3 tane ne işe yarıcak bu diye kendi kendime öyle bi söyledim sonra o gece fitili attım sadece bir tanesi bile sorunumu çözmeye yetti kalan iki taneyle tamamen geçti mantar ve akıntı sorunum şuan çok mutluyum o konudan yana