hamisanne_63 adar olacağına harf değişikliği ile arda olsa çok daha güzel olur bilmiyorum kırmak istemem ama çok saçma gibi kulağa hoş gelmiyor siz söz verdiniz diye de böyle bir isim koymasına musade etmek nasıl olur bilemedim ben ayılıp bayılırdım heralde ben çok tuhaf bir insanım ya benim içime sinmeyen kalbimin ısınmadığı bir ismi koyamam yani ömür boyu sevmediğim bir isimle seslenmek istemem çocuğuma en başta biz de eşimle hiç anlasamadik saçma sapan isimler istedi benim istediklerimi kendi beğenmedi en sonunda bir aile dostumuz bir işin önermiş beni arayıp söyledi benim de hoşuma gitti öylelikle orta yolu bulduk insallah siz de bulursunuz ama mirza koymanız hiç önermem 2. Oğlumun adı mirza o kadar hırçın inatçı sınırlı bir coxuk ki ne çekiyorum bir ben bilirim bir de Allah. Siz inatlaşmayın eşinizle hayatım sana söz verdim biliyorum ama bu isim kulağa hiç hoş gelmiyor ve çok kaba içim ısınmadı bak istersen başka isimlere bakalım yine sen karar verirsin ama benim de annelik hakkım çok büyük bu ismi istemiyorum diye yumuşak bir dille konuşabilirsiniz