minikbebegim19 Üşengeçlik mod on🥴 Patatesleri doğrasam suya koysam beklese sabah 6 da kahvaltı hazırlıyorum çok sersem gibi oluyorum öyle beklese olur mu sizceee
Alka minikbebegim19 Ben suya koyup sabah kizartiyorum canım buz dolabından çıkarıp . Oluyor valla . yalnız değilsin .😂😂
minikbebegim19 Tugbaysma 1999luanne Amineberra papatya56 Alka UmutsuzPolyanna Ysgl26 Askiletotomsu Doğrayıp suya koydum kızlar 😂😂 Hatta çayı mı da suyumu da koydum direkt şıkırt diye altını yakarım Hattaaaaa tencereme Sıvıyağ bile koydum ahahah bunu söylemicektim ama😂😂 Hepsinin altını yakıp 10 dakika daha uyuycam 😂😂
Ysgl26 minikbebegim19 yağın altı yanıyorken uyumasan iyi olur allah korusun.. şimdiden afiyet olsun yarasın sabah ben de patates kızartayım bak canım çekti :)
minikbebegim19 Ysgl26 dikkat ederim 😇😇 yap yap bazne çok üşeniyorum yada kafam kalkmıyor hızlıca yaparım hemde eşim kahvaltısını yapmış olur 🙈🙈🙈
Sdadmrbas minikbebegim19 olur olur neden olmasın. Şahsen misafir gelince önden suya koyarak bekletiyorum hem kararmıyo hemde hazır nazır süzüp kızartıyorum