Seda_22 Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim ama bel çukurunda çok ağrım var nedenini bilen var mı ya da başına gelen ağrının geçmesi için ne yapıyordunuz? Bazen adım atarken bile ağrıyor.
1gizemtekiinn Seda_22 benimde belim çok ağrıyor. Bel çukuru fazla olan insanlarda erkenden bel ağrısı olabilirmiş. Bel fıtığı varsa da normal
Nessozz Seda_22 benim de ağrım var belimde çok hareketsiz kalınca ve çok hareket edince oluyor. Takılı kalıyorum resmen djdjddj doktor magnezyum ve kalsiyum verdi 2 haftadır içiyorum ama sadece biraz hafifledi geçmedi. Doktoruna danış magnezyum verebilir 16 dan sonra.
ceylann18 Seda_22 bende 12+6 Temizlik falan yapınca çok yorunca yatakta dönerken adım atarken maf oluyorum resmen yarın doktora gidicem InsAllah sorucam
Seda_22 ceylann18 dün biraz temizlik yaptım gün içerisinde de fazlasıyla ayaktaydım ondan oldu herhalde
caganin_annesi Dururken agrimiyor ama hareket edince kramp giriyor benimde o haftalardan beri. Hele yorulduysam çığlık attırıyor öyle giriyor. Doktoruma sordum magnezyum eksikliğinden dedi yazdı bakalım iki gündür kullanıyorum.